Lista adevăraților scriitori de pe wattpad, Vechea generație!

1.2K 43 36
                                    

lista adevăraților scriitori de pe wattpad!

înainte să încep, cred că ar trebui să vă spun o povestioară. Cum am descoperit wattpad-ul. Pe atunci, iubeam la nebunie poveștile de groază. Mai tot timpul, stăteam pe "spectrul realităţii". Iubeam la nebunie site-ul. Când n-am mai găsit povești noi, am început să caut alte site-uri. Nu mai știu exact, însă cred că mi-a spus o prietenă despre wattpad. Când am intrat pe site, m-am dus la Horor. Prima poveste pe care am citit-o, și care a fost printre favoritele mele, a fost scrisă de (DukeMLeonard/FeedbackHunter), Bloody Me. Aș vrea să recitesc cartea, însă nu mai dau de ea.

 În orice caz, așa a început aventura mea wattpediană. Acum, înainte să vă plictisiți și să părăsiți pagina ... Am să vă fac lista adevăraților scriitori.

Așa cum probabil vă așteptați, voi începe cu:

Vechea generație, Adevarații scriitori!

@FeedbackHunter: Când dau de el, prima dată, mintea îmi fuge la (Bloody Me.) Sper ca într-o zi să o reposteze…mă refer la varianta veche, pentru că eu una mă simt foarte atașată de povestea respectivă. Oricum, toate poveștile lui @FeedbackHunter sunt uimitoare! Merită sa aibă cititori, nu trebuie să fie uitat.

@DiaDid, Toate povețtile Ei sunt uimitoare, bine scrise, ideile sunt originale, ea este un talent pe două picioare! Printre poveștile ei,  preferatele mele sunt: Sheyba, pasărea albastră, și...Da, stăpâne!

@Clarissa: Nu o să scriu toate povețtile Ei aici, sunt multe, sunt extrem de bine scrise. Nu puteți comenta, Este o adevărată scriitoare!

@Aliosa: Cine nu a auzit de ea? Probabil majoritatea o cunoașteți datorită poveștii care o scrie în colaborare cu @Clarissa, (FWB). Însă Aliosa are și ea poveștile proprii.

Mazare: mă bucur că de ea nu ați uitat și sper să nu uitați niciodată. Este talentată, chiar dacă ea nu crede asta, este o comoară pentru generația noastră, care nu mai prea iubește cititul.

@RobMichael:  Cum să uităm de (The king?) Talentat, inteligent, prietenos, cu simțul umorului, Robert, (the King), nu numai că are potențial, el știe să îl folosească, știe cum să atragă cititorii. Făra dar și poate, este un adevărat scriitor wattpedian!

        

@xD_Skittles, iubire transparentă. Cum să nu iubești povestea asta?

@RoseHathaway97: Nu pot să uit povestea care mi-a oferit o multitudine de emoții. Frică pentru personaje, m-a făcut să mă îndrăgostesc de unii, să îi urăsc pe alții...Cu alte cuvinte, (Trandafir în noapte)

@Unnamed_Raindrop: Oh, cum să uităm de ea? De fata care a reușit să publice până în prezent două cărți, să impresioneze prin talentul ei, să înceapa neștiutoare, ca și noi, pe un site puțin cunoscut pe atunci. A început cu (Prințesa Anne Marie), apoi a schimbat titlul de mai multe ori, ca în final, în librării să fie (Cronica fluturelui, cu volumele: șceptrul rătăcit, coconul de umbre și aripi de foc.) Ea poate fi numită o adevărată scriitoare.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: May 09, 2016 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Lista adevăraților scriitori de pe wattpad, Vechea generație!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum