1.Bölüm

2.2K 41 17
                                    

İçimden yeni hikaye yazmak geldi :D Şu sıralar vampirlere takmış durumdayım ve bu hikayemde vampirli olacak gayri :D Kafama göre bir vampir modeli ayarlayıp yapacağım hikayede biraz saçmalayabilirim yada yazım yanlışları olabilir o yüzden beni mazur görünüz :D Haydi başlayalım gayri :D Yan taraftaki Moka :D

---------------------------------------------------

İnsanlar ne için vardır ? Zor zamanında yanında olmak için mi , seni başarılı olduğun zamanlarda desteklemek için mi, yoksa çıkarları için yanında olmak için mi? İnsanlar kendilerinden değişik birini gördüklerinde korkar yada onu öldürmek ister.İnsanların hepsi beş para etmez.İnsanlardan nefret etmemin sebebi annemi kaybetmemden kaynaklanıyordu.Onları öldürmek parçalamak gelsede içimden annemin şu sözü aklıma girerek öldürme düşüncesini yok ediyordu.

" İnsanlar değişik varlıklardır.İyiside olsa kötüsüde olsa onları seviyorum.Babanı sevdiğim gibi."

İnsanlar neden bu kadar değişik neden karekterkeri farklı çözebilmiş değilim.Annemide bu konuda anlayabilmiş degilim.İnsanları sevmek neden iyi? Onlar sadece kendilerini düşünen varlıklar değil mi?

Annemi hafızamda görünüşünü hatırlamasamda sesini ve dediklerini net bir şekilde hatırlayabiliyorum.Her seferinde rüyamda görsemde annemi görünüşünü göremediğim için huysuz bir şekilde uyanıyordum rüyamdan.Bazende rüyamdan bu şekilde uyandığım içinde annemin öldüğü o an aklıma geliyordu.Gözlerimin önünde öldüğü o an.

....12 YIL ÖNCE....

Bahçeli evimizde güzel bir gündü.Ben etrafta hem koşuşturuyor hemde şarkı söylüyordum.Çiçekler bahçeye güzel bir görüntü veriyordu.Çiçeklerin olduğu çardağa gittim ve sarmaşıkların üzerinde çiçeklerin olduğu çardaktan pembe çiçekleri koparmaya başladım.Bir tanesini kulağıma taktım diğerlerini de buket şeklinde yaparak annemin yanına son sürat gittim.Babamla birlikte sallanan salıncağa oturmuş konuşuyordu.Anneme buketi verdim.Gülümseyerek bana bakıyordu.Çiçekleri kokladı ve içerisinden bir çiçeği alıp oda benim gibi kulağının arkasına taktı.

" Güzel oldum mu Moka."

" Çok güzel oldun annecim"

Gülümsedi ve beni kucağına aldı.Ardından babam saçlarımı okşamaya başladı.

" Moka hani bana hediye."

Babama doğru yaklaştım ve yanağına sıcacık bir öpücük kondurdum.Yüzüm hafiften kızarmıştı.Babam gülümsedi ve ardından beni kendi kucağına aldı.Sımsıkı kucakladıktan sonra tekrardan saçlarımı okşamaya başladı.

" Teşekkür ederim benim cici kızım"

Kucaklama ve sevme faslı bitince beni yere indirdi.Ben ise tekrardan koşuşturmaya ve bahçede gezinmeye başladım.Bahçenin köşe kısmına geldiğimde bir kuşun cansız bedenini gördüm.Bedeninde kanlar vardı.Elime aldım ve onu incelemeye başladım.Kanın kokusu bana tiksinç gelsede aynı zamanda çekicide geliyordu.Elimdeki kanı yalayacağım sırada elimi durdurdum ve annemin yanına gitmeye karar verdim.Kuşu aldım ve annemin yanına gittim.

" Anne bu kuşu buldum ölmüş"

Annem kuşla birlikte beni görünce gözleri açıldı ve hızlıca eliyle elime vurup kuşun cansız bedenini yere atmamı sağladı.Daha sonrasında ellerimi hızlıca silmeye başladı.

" Moka kuşa dokunmasaydın "

" Anne ama onu öylece bırakamazdım onu toprağa gömemiz lazımdı bende sana getirdim onu gömebilirdik"

" Bana dokunmadan önce söyleyebilirdin veya babana söyleyebilirdin"

Anneme biraz kızmıştım her zaman böyle yapıyordu.Nerede cansız bir şey görse bana elletmezdi veyatta bu evden dışarı çıkartmazdı.Arada çıkartırdı.Tabi saçıma peruk gözlerimede lens takardı.Anlamıyordum neden böyle yaptıgını.Yaşıtlarım okula gidiyordu ben gidemiyordum.

Vampir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin