₪ Chapter 5 | I Cannot Bear Him!

2K 362 35
                                    

 '' Bölüm 5 | Ona Katlanamıyorum ! ''

Mutfaktan sarı saçlı dip boyası gelmiş gibi bir çıktı . Bir elinde kola diğer elinde kağıdın içine sarılmış patates kızartması duruyordu . Merdivenden saçlarını rampa yapmış biri daha indi . Hemen yanın da sarı ile kahverengi  arasın da kararsız kalmış gibi duran bir saç rengi ile uzun boylu biri daha indi . Üçü birden bana yaklaştı . 

'' Merhaba , ben Liam . ''

'' Ben Niall . ''

Diğer çocuk azını kocaman açmış bir şekilde bana bakıyordu . Baya şaşırmış gibi görünüyordu .

'' Vas Happenin ?! ''

Bu da ne demekdi şimdi ? Bir anlanmı bile yok bunun . Fazla bozuntuya vermeden elimi uzattım .

'' Ben de Tessa . ' dedim ve gülümsedim . Gerçekten hepsi çok yakışıklı . Şimdi tonlarca hayranın neden görmek için herşeyi yapabiliceklerini anladım . Onlar da haklı ama . Eminim iyi anlaşıcam . 

'' Sanırsam siz beş kişiydiniz ? '' dedim . Louis  " Evet . Harry nerde ? '' diye soruyu yöneltti . Zayn "Odasın da uyuyor . " diye karşılık verdi .

Louis ' e baktım ve önüne geçtim . '' Aslın da odama geçsem iyi olucak . Yoruldum  . '' dedim . Abim yanağımı okşadıktan sonra ' Senin odan 3 . katta . Sağdan 3 .  oda . '' Ne gerek vardı şimdi o kadar katı çıkmaya ? Girişten bir oda verselerdi daha iyi olurdu . Hergün o merdivenleri çıkıp inicem resmen işkence ! 

'' Tamam , o zaman ben odama geçiyim . '' 

Nihayet merdivenleri çıkmayı başarıp yeni odama ulaştım . Oda oldukca geniş . Ve dekarosyonu tam bana göre . Ben öyle süslü odaları sevmem . Her zaman sade ve sıradan olması daha iyi olur . Dışarıya bakan manzara oldukca güzel  . Biran önce üzerimde ki elbiseyi çıkarıp altıma kısa bir şort ve üstüme bir t-short geçirdim . Oda çok sıcak olduğu için balkona çıktım . Arkamı döndüğüm de kapının yanın da duran uzun boylu , kıvırcık saçları olan biri geldi . Gözleri çok tatlı . Kapıdan girdiğinden beri tek kelime etmedi . Şaşkınlıkla bana bakıyor . Tek yaptığı sadece bakmak . Bu sessizliğe bir son vermek için elimi uzatarak '' Merhaba , ben Tessa . '' dedim . O da bana elini uzattı . 

'' Ben . . . Ben Harry Styles . Memnun oldum . ''

'' Ben de çok memnun oldum . Adım Tessa . ''

'' Umarım rahatsız etmedim . Aslında kapıyı tıklamıştım ama galiba duymadın . ''

'' Hayır , önemli değil . ''

Altın da siyah bakstır ve üstü çıplak bir halde karşım da duruyordu . Dövme yaptırmayı fazla seviyor sanırım .  Söylemeden geçemiycem fazlasıyla yakışıklı . Ben onun vücudunu süzerken telefonum çaldı . Elime alıp baktığım da ekranda Luke yazısını gördüm .

'' Harry sonra konuşsak ? ''

'' Zaten aynı evde yaşıyoruz daha çok görüşürüz . Sorun değil . ''

Harry odadan çıktı ve kapıyı kapattı . 

'' Luke ? '' 

'' Bebeğim geldin mi eve ? ''

'' Evet geldim . Sen geldin mi ? ''

'' Ben de biraz önce geçtim eve . Buluşalım mı ?  ''

'' Çok yorgunum Luke . Belki sonra olabilir . ''

'' Tamam . Beni ararsın o zaman . Görüşürüz . ''

Telefonu kapatıp çebime koydum . Hava gerçekten çok bunaltıcı . Bu havada güneşin altın da durmak hiç de mantıklı değil .  Aşağı inip biraz onlarla vakit geçirsem daha iyi olur . Alışmamı sağlar en azından . Balkondan çıkıp odama geçtim . Kapıyı açıp merdivenleri indikten sonra salona gittim . Ev de hiç ses yoktu . Herkez nereye gitti ? Başımı uzatıp koltuğa baktığım da Harry 'in orda olduğunu gördüm . Koltuğa uzanmış yüksek ve beyaz tavana bakıyordu .  Benim geldiğimi gördünce yattığı koltuktan kalkıp oturdu . Ben de televizyonu açıp kendimi koltuğa attım . Ben televizyon da kanalları karıştırırken Harry ' nin beni inecelediği fark ettim .  Dönüp ona baktığım da hemen kafasını başka bir yöne çevirdi . Bu durumu defalarca tekrarladık . Tanrı aşkına bu daha önce hiç kız görmedi mi ?

'' Harry bir sorun mu var ? Hiç kız görmedin mi ? ''

'' Hayır . Sadece beklediğimden daha güzelsin bebeğim . ''

''  Bana bebeğim deme Harry .  Bana Tessa diye seslen . ''

'' Tamam bebeğim .  Öyle olsun . ''

Hiç dışardan görüldüğü gibi biri değil . Gıcığın teki . Ve çok sinir bozucu . Beni ilk dakikadan sinir etmeyi başardı . Biraz sakinleştikten sonra televizyon izleyerek ; 

'' Abim nerde ? ''

'' Maç yapmaya gittiler . ''

'' Sen niye gitmedin o zaman . ''

'' Tek bir açıklaması var . Canım böyle olsun istedi . '' Bana göz kırptıktan sonra koltuğa yayıldı . Bu hep böyle üzerin de giysi olmadan mı geziyo ?

'' Artık bu ev de ben de varım Harry . Böyle gezmeni istemiyorum . ''

'' Üzgünüm prenses . Ne yapıp yapmıycağımı sana sormuycam . ''

Şuan kalkıp ona bir tokat atmak istiyorum ama yapamam . Sırf ev benim olmadığı için , ondan küçük olduğum için bunu yapmıyorum . Yoksa bir saniye dayanmam bu salağa .

'' Ben dışarı çıkıcam . ''

'' Hayır hanımefendi çıkamazsın . ''

'' Sen kendini ne sanıyosun ya ? ''

'' Sadece seni düşündüğüm için . Yani iyiliğin için . ''

'' Senden beni düşünmeni isteyen olmadı ! ''

'' Tessa hiç bir yere gidemezsin ! Abin buna izin vermiyo ! ''

'' Bana bağırmayı kes ! Senden ve abimden izin almıycam ! Ben bebek değilim ! ''

Kapıyı açıp dışarı çıktım . Bir kaç metre yürüdükten sonra Luke ' yi aradım . Biraz dan burda olur . Aradan beş dakika bile geçmeden geldi . Arabaya bindik ve oradan uzaklaştık . Hala çok sinirliyim . Marul kafa kendini ne sanıyo ya ? Ben özgürüm . Özgür . Kimse bana karışamaz . Ama o hiç birşeyim olmadı hal de bana karışıyo . Ve ben bundan nefret ediyorum . Biraz sakinleşmek için arabanın camını açtım ve kafamı dışarı çıakrıp derin nefes aldım . Biraz olsun iyi gelmişti .  Luke arabayı güzel bir cafe nin önüne park etti . Biz de içeri de boş duran bir masaya oturduk . Luke siparişleri verdi . Tam bana birşey diyeceği sıra da telefonu çaldı . Cebinden çıkarıp telefonla konuşmaya başladı . Garson siparişleri masaya koydu  . Bu sıcak havada buzlu biram dan bir kaç yudum aldım ve arkama yaslandım . Luke 'nin konuşmayı bitirmesini bekliyordum . 

*** 

 Siz de biliyorsunuz yorumlar yazar için çok önemlidir :)) Bu arada vote vermeyi de ihmal etmeyin . Umarım bu bölümü de beğenmişsinizdir . Eğer kitap hakkın da soru sormak isterseniz yoruma yazın ben teker teker cevaplıycam . Siz Tessa hakkın da ne düşünüyosun ? Sizce nasıl bir kız ? Lütfen bunun cevabını yoruma yazın . Neyse galiba fazla konuştum . Okuduğuz için teşekkür ederim . 70 vote 20 yorumdan sonra yeni bölüm gelir . Medya da Tessa'nın yatak odasını da göre bilirsiniz . ♥♥ 

I Can Not Change ➳ H.S.Where stories live. Discover now