16-She is only bitch for me..

5.1K 301 8
                                    

,,Kde jste byli, doprdele? To neumíte zvedat mobil?" Křičel na nás Liam hned, jakmile jsme ráno přijeli zpátky do vily. Měl ruce na bocích a mračil se. ,,Nejsme přeci už malý děti, Liame." Řekl jednoduše Niall a šel do svého pokoje. ,,Ty ne, ale tenhle parchant jo." Křikl a ukázal na mě. Dala jsem si ruce v bok a nadechla se. ,,Já že jsem malej parchant, Liame, jakože reallly? Děláš si prdel? Komu máma ještě v deseti utírala prdel a pofoukávala mu každou odřeninu z fotbalu. Kdo byl vždycky ubulánek a mazánek? Ty!" Křikla jsem a odstrčila ho. Vyběhla jsem schody a vešla do mého pokoje. Svalila jsem se na postel a snažila jsem se dospat kocovinu, včera jsme totiž zbytek večera místo sprejování grafittů strávili s Niallem v hospodě. Dala jsem si polštář na hlavu a uslyšela klepání na dveře. ,,Kdo to je?" Zamumlala jsem. ,,Zayn." Řekla a já zavrčela. ,,Pojď dál." Křikla jsem a slyšela, jak otevřel dveře. Shodila jsem ze sebe polštář a posadila se. Měl v hlavě kytici růží. ,,Nevezmu si tě." Zasmála jsem se a on semnou. ,,Nejsou ode mně. Ráno je přinesl poslíček." Pousmál se. ,,Tak ty budou určitě pro Harryho od nějakýho ctitele." Ušklíbla jsem se. ,,Nejsou, je tu vzkaz." Řekl a vytáhl z kytice papírek. ,,Co se tam píše?" Zamračila jsem se. ,,Carly moc se omlouvám, doufám, že mi dovolíš to napravit. Oliver." Řekl a já se zamračila. Následně jsem se postavila a s úsměvem si od něj převzala kytici růží. ,,Chceš přinést vázu?" Usmál se Zayn a já jenom pokroutila hlavou. ,,Víš co se dělá s takovýhlema růžema?" Ironicky jsem se zasmála. Jenom na mě němě koukal. ,,S takovýhlema růžema se musí velmi slušně manipulovat, asi takhle." Řekla jsem a hodila růže na zem. Několikrát jsem je pošlapala, že se začali lámat. Zayn jenom vyvalil oči a hned potom bouchl do smíchu. ,,Ty nejsi moc romantička, co?" Řekl a já se uchechtla. ,,Růže mám ráda, ale nejsem žádná fuchtle do postele." Mrkla jsem a růže ze země zvedla. Obešla jsem Zayna a vyšla z pokoje. Šla jsem po schodech dolů a namířila si to rovnou ven. Nazula jsem si boty a vyšla ven ze dveří, otevřela jsem popelnici a vyhodila do ní růže. Vracela jsem se zpátky a ve dveřích stál Niall. Usmíval se. Usmála jsem se taky a šla do kuchyně.

Niall

Včera mě Carly políbila. Chtěla sice naštvat Aarona, ale přeci jenom pro mě to bylo něco víc. Ten polibek pro mě prostě něco znamenal. Byl sice krátký, ale líbil se mi, vážně moc. Její měkké rty bych dokázal líbat klidně celý život. Po odtahnutí jsme spolu moc nemluvili. Carly do obou ranou strčila, chytila mě za ruku a odešli jsme. Skončili jsme v místní hospodě, kde se Carly opila. Spali jsme odděleně a ráno jsme jeli hned domů. Cesta byla nekonečná, jelikož jsme ani jeden nemluvili. Byla strašně zamyšlená, hrálo jenom rádio. Chvílemi jsem se na ní koukal a zjistil jsem, že se usmívám. Vím, že se chová jako mrcha, ale podle mě taková není. Něco tají, je to na ní vidět. Když jsme přijeli domů, tak nás hned ve dveřích sprdnul Liam. Chápal jsem ho, ale přeci mu muselo být jasný, že Carly ohlídám, když nepočítám alkohol a trochu trávy. Vyběhl jsem do pokoje a sundal ze sebe všechno oblečení, které navíc smrdělo hospodou, kromě trenek. Chystal jsem se do sprchy, když jsem slyšel kroky na schodech. Pootevřel jsem trochu dveře mého pokoje, abych viděl, kdo jde. Byl to Zayn s kyticí růží. Pro koho je asi má? Asi pro Perrie, pomyslel jsem si a chtěl zavřít dveře. On ale nešel do jeho pokoje, ale do pokoje Carly. nejdřív ťukal a po chvíli vešel. Zavřel za sebou dveře a já potichu vešel k jejím dveřím. Je to špatný, ale já prostě chtěl vědět, proč Zayn nosí Carly růže. Proč by jí nosil růže, když je zasnoubený s Perrie? Možná k narozeninám. Přišel jsem k jejím dveřím a poslouchal jejich rozhovor. Když jsem zjistil, že jsou od Olivera, tak jsem se zamračil a šel zpátky do pokoje. Co na něm všechny holky vidí? Vždyť je to obyčejnej děvkař, kdyby Carly věděla, co je zač, tak by ho hned poslala do hajzlu. Doufám, že mu nenaletí i ona. Zamračený jsem za sebou zavřel dveře a opřel se o zeď. Nechci, aby byla zklamaná, chci aby byla šťastná. Slyšel jsem někoho běžet dolu po schodech. Šel jsem pomalu dolů a viděl Carly, jak vyběhla ven. Super, takže už běží za ním, to bylo teda rychlý. Zamračil jsem se a šel pomalu ke dveřím. Pootevřel jsem oči, když jsem viděl, že ty růže právě vyhodila do popelnice. Štípl jsem se do ruky, abych věděl, že je to pravda. Usmál jsem se, když jsem jí viděl přicházet zpátky domů, úsměv mi opětovala a šla do kuchyně. Šel jsem za ní do kuchyně. Akorát si prohlížela vnitřek lednice. ,,Carly?" Řekl jsem a čekal, že se na mě alespoň otočí. ,,Hm?" Řekla zamyšleně a ani se na mě nepodívala. Sedla si ke stolu a začala jíst jogurt. ,,Můžu s tebou mluvit?" Zeptal jsem se a sedl si k ní. Podívala se na mě a kývla. ,,Víš, včera ta pusa.." Nadechl jsem se, že začnu mluvt dál, ale vkročila mi do řeči. ,,Jo, promiň, byla to blbost, zapomeň na to." Mávla rukou a já smutně přikývl. Proč mě to vlastně tolik štve? Je to jenom obyčejná namyšlená mrcha, která využívá hodné lidi. S tím je teď konec. Nebudu si jí všímat, ať si dělá co chce. Zvedl jsem se z židle a odešel do svého pokoje..

Tak tu máte i pohled Nialla. Bere si všechno asi moc vážně no :D Každopádně Niall je Carly úplně volnej a Carly je teď pro Nialla mrcha. Co vy na to? No nemilujte mě :D Mimochodem pochvalte mě, kontrolky jsem úspěšně zvládla!! :DDD Chci znát váš názor, takže komenty, šup.. Mimochodem někdo napište, nemám s kým kecat. :DDD :-*

Change for LOVE //One Direction// CZKde žijí příběhy. Začni objevovat