Dragoste si Muzica

285 20 16
                                    

                                                                     Dragoste si Muzica

          Prolog

                    Totul a inceput atunci cand eu, un tanar indragostit de muzica si de cultura hip hop, l-am cunoascut pe Cristian (RAC), un baiat din clasa a-12-a care isi dorea sa deschida un studio de inregistrari. Astfel a luat nastere R.A.C. Style Studio.

  Dupa putin timp de la deschiderea micutului studio ni s-au mai alaturat inca doua persoane, Iulian prietenul meu de o viata, care era foarte dun ca DJ si ca artist de design si Adrian care avea la randul lui o pasiune pentru design. Dupa cateva luni de functionare, studio-ul era in declin, asa ca am decis cu totii sa ne mutam in New York pentru a avea o sansa de a continua munca pe care o incepuseram.

     Ajunsi acolo am inchiriat un apartament din banii pe care ii castigam din job-urile secundare pe care le practicam si in scurt timp am reusit sa deschidem un nou studio.

          Capitolul 1

                  New York-ul era un oras foarte frumos, un oras special care iti oferea sansa sa realizezi ce iti doreai, nu degeaba noi ne mutaseram studio-ul acolo, in cateva saptamani deja reusiseram sa ne luam aparatura necesara pentru  el, tot ce ne mai lipsea era un sintetizator pentru beat-uri. Era aproape dimineata cand Rac a dat buzna in camera mea sa ma trezeasca pentru a pleca sa vedem unde putem gasi un astfel de aparat.

             - Hei trantorule , inca dormi? Grabeste-te, o sa intarziem!

             - Glumesti, nu? Nu e nici sase dimineata, stii bine ca aseara am stat pana tarziu in studio incercand sa compun cateva piese. Du-te singur, oricum nu ma pricep la aparatura, am spus eu pe jumatate adormit.

             - Bine, cum vrei tu, inseamna ca nu o sa te mai inscri la concursul ala de freestyle, nu? spuse Rac pe un ton ironic.

             - Cum sa nu, ma imbrac imediat, am spus eu aproape cazand din pat.

        Dupa cinci minute eram deja gata, am iesit in holul apartamentului unde Rac, Iulian si Adi deja ma asteptau pregatiti de plecare.

             - Unde sunt fetele? Deea si Marry? am intrebat eu uitandu-ma in jur.

             - Inca dorm, ar fi mai bine sa nu le trezim, mergem doar noi, spuse Adi luandu-si haina din cuier.

        Am coborat rapid scarile blocului, deoarece lui Rac ii era frica ca nu cumva sa plece magazinul de acolo si am ajuns la masina pe care tot el o conducea, un Audi A4, negru. La fel de repede am urcat in masina si am pornit pe strazile New York-ului.

        Dupa cateva minute de mers am ajuns in centrul orasului, era foarte impresionant, peste tot unde te uitai se vedeau foarte multe magazine , de unde puteai cumpara orice, nu ca in micul oras din care provenea Dax, unde nu erau foarte multe magazine sau centre comerciale.

             - E chiar incredibil New York-ul asta, spuse Iulian. Cred ca ar trebui sa merge diseara intr-un club, sa ne mai obisnuim cu atmosfera, ce ziceti?

             - Eu ies cu Marry in oras, nu pot sa vin, spuse Rac.

             - Si eu cred ca ies cu Deea, asa ca nici eu nu pot, replica Adi.

             - Dax, inseamna ca mergem doar noi, nu-i asa?

             - Da, sigur, cred ca ar cam trebui sa mai ies si eu, am spus eu incantat de idee.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 31, 2015 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Dragoste si MuzicaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum