2~

162 3 3
                                    

Off lanet olsun yaaaa! 

-''Kızım kalk hadi artık saat 11:45 oldu basketbol kursun var.Ayrıca babanla seni kahvaltı yapmak için bekliyloruz.Hadi çabuk gel acıktık artık Ezgi.''

+''İyi geliyoruuummm.'' Of banane gitmek istemiyorum.'Git yoksa götün daha da büyüycek gerizekalı :D' Saolsun iç sesiminde moralimi düzeltici konuşmasıyla zorlada olsa yataktan kalkmak için ikna olmuştum.Canım hiç bu sıcacık yatağı bırakmak istemiyordu.Fakat kursum var.Yaklaşık 6-7  aydır basketbol kursuna gidiyorum ve arkadaşlarım arasında stop jump shut tekniğinde üstüme tanımam.Seviyorum basketbol oynamayı en azından birilerine sinirlenince kafasına ''Yanlışlıklı oldu pardon.'' diyip kafasına top geçirebiliyorsunuz :).

'OYALANMA KOCA POPOLU' Benim popom güzelçoğu kişi öyle der noldu olom? Ezgi 1- İç ses 0.İç sesimi göt etmenin sevinciyle yatakta aniden doğrulup havaya zıpladım ve PAAATTT.AHHHĞĞĞĞĞĞĞĞ!!! Çığlığımla annemle babam hemen odama koşmuştu.Aniden ayağa kalkınca birden gözlerim karardı lanet olsun!Fakat annemle babamın bu telaşlı halide çok komik! :)

Annem:''Kızım iyi misin?''

Babam:''Ezgine oldu?''

Ben:''İyiyim sadece düştüm bir şey yok babişkom.Bu gün gitmesem olur mu?''

Babam:''Ezgi zaten haftada 1 gün gidiyorsun 1 gün gitmiyorsun bazen hiç gitmiyorsun.Boşu boşuna para veriyoruz o kadar.Ya bu gün gidersin yada hiç gitmezsin.''

Ben:''Öff tamam ya iyi giderim.''

Babam:''İyi biz aşağıdayız hadi sende gel yoksa sensiz başlarız ve sana bir şey kalmaz.''

Ben''İyi ama odamdan çık hadi üstümü değiştireyim.'' Evet çık dedim çünkü annem çoktan aşağıya babamın ÖZEL omletini kontrol   etmeye inmişti.Babamda çoktan odamdan çıkmıştı.

  Hemen dolabımdan orjinal GALATASARAY basketbol formamı çıkarıp üzerime geçirdim.Beyaz çoraplarımı da ayağıma geçirip makyaj masamın karşısında duran sandalyesine oturdum.Aslında burada hiç makyaj yapmaz sadece yüzüme biraz maske yapar, saçlarımı toplardım.Dediğim gibi saçlarımı güzel bir atkuyruğu yapıp aşağıya doğru koşar adımlarla (!) indim.

Ben:''Ooo bakıyorum Yiğit Bey yine döktürmüşsünüz.''  (Babamın adını da değiştirdim çaktırmayın.)

Babam:''Gel hadi otur yoksa birazdan Nisan'lar  gelecek.''

Ben:''İyi tamaaaaam.''

Immm babamın omleti enfes görünüyor.'Ye omletleri ye sonra benim popom neden büyük'. BENDE SENİ SEVİYORUM İÇ SESİM.O salağı görmezden gelerek ve küçük (!)  popomu  omletimi yemeye başladım.Üzerine birazcık domates sosu gezdirdim ve tabağıma da biraz peynir aldım.Peynire bayılırım.Tam bir peynir canavarıyımdır! Geceleri kalkıp peynir yediğim doğrudur :3 Beni güzel kahvaltı tabağımdan ve bu düşüncelerimden ayıran zilin çaldığı kapıya doğru yöneldim.Kimin geldiğini tahmin edebiliyordum.

-''Selam.''

+''Selam Nisan.Dur bekle ben ayakkabılarımı giyeyim.''

-''Tamam ben Paspas'la oynıyacağım biraz.'' (Köpeğimin adını da değiştirdim.Paspas dediğime bakmayın sizden büyüktür rahat :D )

 Evet tahminimde yanılmamıştım Nisan gelmişti.Nisan benim 2.sınıftan beri en yakın arkadaşım nereseyse her sırrımı bilir piç.Ama O bana benim O'na anlattığım kadar fazla şey anlatmaz.

  Yeni aldığım Kinetix basketbol ayakkabılarımı ayağıma geçirdim.

+''Sizi seviyorum gençler! Ben çıkıyorum.'' Genelde annemle babama gençler derim.Neden bende bilmiyorum.Son anda havanın soğuk olduğunu fark etmiştim.Neyseki kurtarıcı ceketim orada duruyordu.Anında onuda kapıp kendimi evden dışarı attım.

Bir Salağın GünlüğüWhere stories live. Discover now