Our secret( Harry Styles)

635 7 2
                                    

Bol Piatok a ja som mala na pláne ísť sa opiť. Dnes som prichitila môjho, teraz už bývalého, priateľa ako si to rozdáva s mojou najlepšou kamarátkou. Vynadala som im obom a utiekla som odtadial. Najskôr som sa len potulovala po Londýne ale potom začalo pršať a ja som sa rozhodla že sa opijem. Keď som prišla domov tak som zo seba zhodil apremočené veci a išla som si dať sprchu. Potom som sa obliekla do čiernych šiat ktoré boli extra krátke. Zakrívali len to čo mali a siahali ledva pod zadok. Dala som si červené topánky na platforme a namalovala som sa. Natočila som si vlasy a pozrela som sa do zrkadla.

"Si sexy. Ten chudák bude lutovať že ťa podviedol." povedala som si a zobrala som si kabelku. Išla som do Funky Budhu. Bola tam veľká rada ale vyhazovač len obdivne zappískal a pustil ma dnu. ja som sa naňho zvodne usmiala a išla som dnu. Bolo tam veľmi vela ľudí. Pretlačila som sa k baru a posadila som a na stoličku.

"Vodku" povedala som barmanovi a on ju predo mňa postavil. Vypila som ju a objednala som si ´dalšiu. Takto to išlo asi dve hodiny a potom som išla tancovať. Začala som vlniť bokmi. POhľadom ma hypnotizoval nejaký kučeravý chalan. Bol ekný, až veľmi. Postavil sa a zamieril ku mne. Začali sme spolu tancovať a popri tom sme sa obchitkávali.

"hm...si sexy...ja som Harry"

"Ema" povedala som mu moje meno a pobozkala som ho.

"Nejdeme ku mne??" spytal sa nadržane, ja osm prikyvla a zobrala osm si kabelku. Keď sme došli k nemu do bytu tak sa ešte ani nestihli zatvoriť dvere a už som bola opreta o stenu a naruživo sme sa bozkávali. Hladkal ma po zadku a ja som ho hladila po svaloch. Rozopol mi šaty a tie skĺzly na zem. Odkopla som ich n iekam do rohu a za nimi letelo jeho tričkoa nohavice. Boli sme tak nadržaný že sme nestihli dôjsť do izby a tak sme skončili v obývačke na sedačke. Nemala som na sebe spodné prádlo takže mal o tom ľahšiu robotu. Začal sa mi hrať s prsiami. Vzdychala som a vychutnávala som si to. Potom si jazykom vytvoril mokrú cestičku až k môjmu miestečku. Najskôr ma bozkával po vnútornej strane stehna a potom sa perami prisal na moje miestečko. Začal ma robiť jazykom a ja som nahlas vzdychala. Spôsoboval mi ohrmonú rozkoš. Keď som sa urobila tak som sa pretočila naňho a bozkávala osm ho po hrudi. pôotom som mu stiahla boxerky a začala som sa hráť s jeho kamarátom. Najskor som ho oblízala po celej dĺžke a potom somsi h ostrčila do úst. Začala som mu robiť dobre a občas som mu ho jemne pohryzkala. Chalan sa  nemal začo hambiť pretože jeho kamarát bol naozaj veľký. Keď sa mi urobil do úst tak som to poslušne prehltla. Potom si ma prevalil pod seba a trochu ma prilahol.Svojim kamarátom chvílku krúžil okolo môjho otvoru čím ma ešte viac vzrušil. Potom do mňa vošiel celou svojou dĺžkou. Začal prirážať a vždy trafil môj bod G. Nahlas sme vzdychali svoje mená. Keď sme obaja vyvrcholili tak sme zakričali a potom sa na mňa zvalil.

"Toto...bolo...úžasné" predýchaval to a ja som len priývla. Zobral ma na ruky a odniesol do spálne. Mal naozaj mäkkú a veľkú postel. Lahli sme si tam a chvíľku sme oddýchovali. potom ma začal všade hladkať a hlavne na mojom citlivom mieste. Keď som to najmenej čakala tak do mňa vošiel hňed tromi prstami a začal nimi vo mňe kmitať. Ja som len nahlas vzdychala a slastne zakláňala hlavu. Keď som sa spravila tak som sa pretočila tak aby som naňom sedela. Strčila som jeho kamaráta do seba a začala som sa pohybovať dopredu a dozadu. Harry ma chytil za boky a pomáhal mi pri tom. O chvíľku sme znova vyvrcholili a ja som sa zvalila na jeho hruď a prudko som dýchala. Potom som si ľahla vedla a Harry nás zakril.

"Toto bude naše malé takomstvo." pošuškal mi do uška, pritúlil sa ku mne a o chvílkju sme obaja zaspali.

Tak bičííís...toto bola moja prvá jednodielovka nie len na Wattpad ale aj celkovo..tak dúfam že sa vám páčila a zanechajte nejaké Votes... :D

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 21, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Our secret( Harry Styles)Where stories live. Discover now