Nu ma voi indragosti, dar totsui ,m-am indragostit!

10.4K 280 17
                                    

 -Ce tot faci? 

 -Te salut.

 -Un om saluta alt om de la o distanta de minim un m si nu sare pe el.

 -Sunt mai afectuos.

 -Mda...cel mai afectuos..

  Acum pot intelege orice fata care e topita dupa un baiat, si poate as intelege de ce Romeo si Julieta si-au dat viata in numele iubirii, ei bine nu chiar, insa toata viata mi-am dortit sa aflu "misterul dragostei" si nu m-am gandit ca il voi descifra, dar nu vreau sa o fac, cu siguranta daca am fi impreuna, toate fetele m-ar uri, prefer sa fiu o nescunoscuta in ochii lor decat o rivala, asa ca atata timp cat nu avem conctat vizual poate se va vindeca "boala inimii".

 -Amy, dupa ore, iesim la un suc? Imi zice Zack.

 -Nu.

 -Prea direct, mai vedem raspunsul la sfarsitul orelor, cum ai zis, nu iti dai cu presupusul in legatura cu viitorul.

 -Amy, te-a invitat in oras, ce parte nu intelegi, ibirea vietii tale vrea sa iasa cu tine , si tu il refuzi? imi zice Kate.

 -Kate, nu ai cum sa intelegi... daca vom fi impreuna totul se va complica..

 -Si tu nu vrei sa fi fericita doar pentru ca este complicat sa ajungi la acel stadiu? Nu are sens, daca vrei ceva , de ce te minti singura? Doar fa ce iti spune inima, pentru ca in viata vei regreta cand acea persoana pleca inainte sa iti dai seama, si chiar daca ai fi vrut sa ii spui ceea ce simti e prea tarziu, trebuie sa realizezi ceea ce vrei cand iti e aproape  pentru a avea sanse sa il obti.

 -Kate...wow...nu ma asteptam sa ti un discurs asa de sentimental, banuiesc ca ai vazut asta intr-un anime, insa e adevarat.. 

 La scoala:

 O zi plictisitoare, clasa pare mai mare decat era, timpul se raceste, iar el e mai aproape de inima mea decat credeam, incerc sa nu ma indragostesc de el insa fac asta din ce in ce mai mult, pff...nu suport sa ma gandesc doar la o persoana, e egoist, defapt cand esti indragostit e un lucru egosit, vrei sa fie acel cineva numai al tau, nu accepti sa iasa cu altcineva, si uiti de toti, ca si cand ai primi ceva dulce...comparatiile astea, sunt peste tot...

 Deodata Vane' imi spune numele in soapta:

 -Amy!

 -Da.

 -Ce ai de gand sa faci cu Zack?

 -Nu stiu..

 -Pai afla!

 *In pauza:

 Ma plimbam pe hol linistita iar Zack ma prinde de mana si ma trage in cabinetul medical.

 -C-Ce dracu' faci Zack?!

 -Ora asta vreau sa chiulesti aici cu mine.

 -Cee? Nu sunt o delcventa ca tine, nu pot chiuli am o reputatie de pastrat!

 -Soarece de biblioteca? Asta e reputatie?

 -Taci! Macar asta pot face cel mai bine, sa invat!

 -Ce tot spui, ai multe calitati.

 -Mda..frumos mod de a ma vraji, stim amndoi ca sunt unul din oamenii care o dau cel mai mult in bara si au multe defecte...

 -Ce tot vorbesti? Ar trebui sa iti pese mai mult despre propia persoana, pai nu te cunosc foarte bine insa iti pot spune o mie de calitati, esti amuzanta ,sensibila, adorabila, iti pasa de altii, pana si cand esti nervoasa e o calitate ceea ce nu iteleg la oamenii este de ce mereu vad negrul din viata, eu consider ca acesta planete este impartita in doua, o parte alba a binelui si una negra a raului, si noi toata viata ne gandim la partea negra nestiind ca partea alba e mai aproape de sufletele noastre, toti fac asta, pur si simplu nu e totul asa de rau cum pare, si ar trebui sa intelegi asta.

Can I get closer to you?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum