Iubire fara conditii - Paul Ferrini

1.4K 3 0
                                    

PAUL FERRINI

IUBIRE FARA CONDITII

Reflectii ale Mintii Christice

Traducere Toni Kiihn

Editia in limba engleza Copyright ©1994

Love Without Conditions. Reflections of the Christ Mind - Paul Ferrini

Cuvinte de apreciere la adresa cartilor lui Paul Ferrini:

„Cea mai importanta carte pe care am citit-o vreodata. O studiez ca pe o biblie!" Elisabeth Kubler-Ross. autoare a cartii Despre moarte si muribunzi.

„Aceste cuvinte intruchipeaza toleranta, spiritul universal, iubirea si com-pasiunea - pietre de hotar ale invataturilor Adevarate. Ele ne intorc atentia in-spre inauntru, catre adevarata noastra natura divina, in loc de a o distrage in-spre in afara. Paul Ferrini este un Kahlil Gibran modern - poet, mistic, vizi-onar, marturisitor al adevarului." Larry Dossey. autor al cartii Cuvinte care vindeca: Puterea rugaciunii si practicarea medicinii.

„Paul Ferrini ne conduce cu maiestrie si curaj dincolo de rusine, invino-vatire si atasament, inspre ranile noastre si adancurile iertarii de sine. Cuvin-tele sale trebuie citite in mod obligatoriu de catre cei care sunt gata sa-si preia responsabilitatea propriei lor vindecari." John Bradshaw. autor al cartii Secrete de familie.

„O adiere de aer proaspat intr-un domeniu adesea invechit si aglomerat. Cu blandete, limpezime si simplitate suntem calauziti inspre adevarul din in-teriorul nostru. Citesc aceasta carte ori de cate ori ma indeamna inima, iar a-cest lucru se intampla foarte des." Pat Rodegast. autor al volumelor I, II si III din Cartea lui Emanuel.

„Scrierile lui Paul Ferrini sunt autentice, placute si intelepte. Ele il reco-necteaza pe cititor la Spiritul Interior, la acel loc unde se pot vindeca pana si ranile noastre cele mai profunde." Joan Borysenko. autoare a cartii Vina ne es-te invatatorul, iubirea este raspunsul.

„Simt ca aceasta lucrare vine dintr-o prietenie neintrerupta cu partea cea mai profunda a Sinelui. Am incredere in intelepciunea ei." Coleman Barks. poet si traducator.

„Minunatele carti ale lui Paul Ferrini ne arata cum sa pasim usor si cu bu-curie pe planeta Pamant." Gerald Jampolsky. autor al cartii Dragostea in-seamna a renunta la frica.

„Paul Ferrini ne conduce intr-o calatorie blanda spre adevarata noastra sur-sa de bucurie si fericire - cea dinauntrul nostru." Ken Keyes. Jr. autor al cartii indreptar pentru o constienta mai inalta.

Prefata autorului

C

u toata valva starnita in jurul fenomenului „transmisiuni-lor" (channelling), e important sa precizez din capul locu-lui ca nu este vorba despre o carte „transmisa".

Asadar, informatia din ea nu provine de la o „entitate" sau per-soana separata de mintea ascultatorului. De fapt, ea este rezultatul unui proces, in care un ascultator s-a contopit cu Mintea Christica, din care el si dumneavoastra sunteti parti esentiale.

A-L gandi pe Iisus ca fiind in afara mintii tale si independent de ea inseamna sa pierzi esentialul. Pentru ca in ea ni se adreseaza Iisus. El ne este cel mai intim prieten care ne vorbeste, uneori in cuvinte, alteori fara cuvinte. Comunicarea si comuniunea cu el sunt esentiale practicarii invataturii sale.

Trebuie sa precizam ca Iisus nu are un loc sau o pozitie exclusiva in Mintea Christica. Krisna, Buddha, Moise, Mahomed, Lao Tzi si multi altii sunt in mod constient uniti cu el acolo, sau, mai precis, „aici". Daca va e mai usor sa va adresati lui Buddha sau lui Krisna, va rog sa o faceti. Iisus nu se va simti ofensat. Dimpotriva, se va bucura, deoarece ii urmati invatatura non-separarii.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Aug 19, 2009 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

Iubire fara conditii - Paul FerriniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum