Target

97 7 2
                                    

Hallo lieve mensen,

Helaas moet ik mededelen dat ik wegens omstandigheden helaas (voorlopig) niet meer verder kan schrijven aan dit verhaal. Ik wil jullie heel erg bedanken voor de 9.000 reads en hoop dat ik in de nabije toekomst weer verder kan hiermee.

Omdat ik jullie natuurlijk niet helemaal alleen wil achterlaten ben ik een ander verhaal begonnen wat vol spanning en romantiek zal zitten.

http://www.wattpad.com/8258711-target-of-a-sexy-jerk.

Het verhaal heet: TARGET (of a sexy jerk) en ik kan je alvast vertellen dat dans en liefde een grote rol spelen in dit verhaal.

Heel erg bedankt voor jullie coolheid en hier is alvast een kleine preview:

'Laat me met rust Jason.'

'Ik had gehoopt dat je wel wat vrolijker van me zou worden.' Grijnsde hij terwijl hij zijn tas op de grond zette. 'Misschien kan ik je wel op een ander manier opvrolijken..' zijn suggestieve woorden bleven een tijdje in de lucht hangen en ik liep naar het aanrecht en zuchtte.

'Je kan het gewoon niet laten. Je moet echt met elk levend meisje op aarde flirten.'

Het bleef even stil. 'Vind je dat wij aan het flirten zijn dan?' fluisterde Jason opeens in mijn oor, doodstil had hij me van achteren beslopen. Zijn warme adem kietelde in mijn nek en al mijn haartjes gingen overeind staan. Hij was nu zo dichtbij dat als ik me om zou draaien onze hoofden elkaar waarschijnlijk zouden raken. Ik bevroor. 'eh, nee maar uhm.. ik bedoel..' stotterde ik terwijl ik probeerde om niet te bewegen.

'Word je soms zenuwachtig van me vosje?' hij grinnikte zachtjes en ik moest moeite doen om mijn gedachten in bedwang te houden. 'eh..' mompelde ik.

Bulderend van het lachen stapte Jason bij me vandaan en ik merkte hoe ik langzaam rood kleurde. 'Je bent verschrikkelijk Jason Pitch.'

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Apr 27, 2013 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

Future FacesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu