Final - Mektup

2.8K 224 162
                                    

Ihım ıhım çok çok uzun bir aradan sonra sonunda final. "Şükür be!" dediğinizi duyar gibiyim. Ama lütfen kızmayın bana. O zamanki hissi yakalamam kolay olmadı. Eh sonunda kalayabildiğim için mutluyum. Eğer sizde hikayeyi hala bekliyorsanız ve ilginizi gösterirseniz daha mutlu olurum.

Ben yazarken çok duygulandım, peki bu hikaye bana ait olduğu ve aslında kızın aklından geçen her bir düşünce de bana ait olduğu için duygulanmış olabilirim. Ama umuyorum istediğim ve vermek istediğim o duygu ve hissi yakalayabilirsiniz. *aslında zalım bir yazarım. Her kurgumda gözyaşı dökün istiyorum. :D şlkjhg*

Agh birde küçük bir not düşeyim. Biliyorsunuz ki Kore'de resmi ve gayriresmi dil dedikleri bir şey var. İnsanlarla samimi isen istediğiniz gibi konuşabiliyorsunuz çünkü samimisinizdir. Ama hiç konuşmadığınız, yakın olmadığınız biriyle resmi konuşursunuz. Siz-Sen meselesi. Yani hikayenin sonunda anlayacaksınız bu notu neden düştüğümü. Bilmeyenler için söyleyeyim dedim.

Veee keyifli *gözyaşlı* okumalar.

Darknesshcr.

*-*-*-*-*-*-*-*-

Selam, Byun Baekhyun.

Adını biliyor olmama şaşırmış olmalısın. Ama sen benim çok yakından tanıdığım birisin. Her ne kadar bunu bilmesende.

Söze nasıl girmem gerektiğini bilmiyorum. Bilemiyorum. Eğer saçmaladığımı düşünürsen okumayı bırakabilirsin. Hehehe bu bir şakaydı. Lütfen sonuna kadar git Baek. Lütfen her kelimeyi aklına kazıyarak oku.

Üzgünüm Baekhyun. Her şey böyle olsun istemezdim. Daha güzel bir yerde daha güzel bir zamanda karşılaşmak isterdim seninle. Daha mutlu olacağımız bir zamanda.

Okula ilk geldiğin günü hatırlıyor musun Baek? Kapıdan girdiğinde göz göze geldiğimiz ilk anı hatırlıyor musun? O an hiç aklımdan çıkmadı. O anı hiç unutamadım.

Aslında ilk görüşte aşka inanan bir insan değildim. Bu benim için tamamen bir saçmalıktı. Ama sen... farklıydın. Bütün düşüncelerimi yıkan kişiydin.

Byun Baekhyun, hep sana gelmek istedim. İlk adımı atan kişinin sen olamayacağı çok açıktı. Olmadı Baek. Yapamadım.

Seni tanıdıktan 2 hafta sonra hayatımı altüst edecek o acı gerçeği öğrendim. Ölüyorum Baek. Ölüyorum.

Doktor çok az ömrümün kaldığını söyledi. Bu gerçeği öğrendikten sonra beynimden vurulmuşa döndüm. Ve o an aklıma sen geldin Baek. Yanında olmayı çok isterdim. 'Korkma. Ben yanındayım.' demeni çok isterdim Baekhyun.

Bana sarılıp beni teselli etmeni. Olmadı. Yapamadım.

Doktorlar 3 ayımın kaldığını söylüyorlar. Bunu belli etmesemde aslında çok korkuyorum. Yani, kim korkmaz ki?

Ve o zaman seni bir daha görme şansımda olmayacak.

Aileme iyi olduğumu göstermem gerek. Benim için yeterince üzülüyorlar zaten. Ellerinden gelenin en iyisi için uğraşıyorlar. Ama nereye kadar böyle devam edebilir ki? Haksız mıyım Byun Baekhyun? Benim için üzülmemeliler. Çünkü onları üzgün görmeye dayanamıyorum. Umutsuz düşüncelerine dayanamıyorum Baekhyun.

Sanırım biraz dinlenmem gerek. Bugün kendimi fazla yordum. Üzgünüm, yazıma başka zaman devam etmem gerekecek.

#_#_#_#

Yaz tatili geldi. Bu seni daha az görmeme neden olacak. Oysa ben seni hep görmek istiyorum. Sana doyasıya bakmak, sana sarılmak, seni ne kadar sevdiğimden bahsetmek istiyorum.

Kütüphane || baekhyun ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin