Relatie aflată

16.6K 691 99
                                    


Melody POV

Ziua de ieri a fost superbă, mam simtit puțin cam ciudat pentru faptul ca iam lăsat pe Eo și Adrian baltă.  Dar din câte se pare, stau la castel, și abea aștept sa o vad pe Eo, sa vorbim și sa discutam ca înainte.

Eliad e plecat cu Adrian, iar eu o aștept pe Eo în gradina, am rugat o servitoare ieri sa ii transmită sa vina.

Stau întinsă pe o pătură, la umbra unui salcâm, flori peste tot, fântâni, pare în peisaj de basm, nu mi-am imaginat vreodată ca voi vedea curtea regala, sa ii spun asa.

- Poți sa îmi spui de ce bip, mai trezit? Zice Eo inbracata într-o pereche de blugi un maieu și teniși.

Are o fata somnoroasa de urs coala.

- De ce sa dormi pe vremea asta?

- Pentru ca mi-e somn, ce întrebare stupida mai pui și tu, zice ea trântindu-se pe pătură.

- Ai dreptate, scuză-mă, doar toată lumea doarme ziua.

- Ha ha ha...

Neam privit una pe alta, și am zâmbit ușor, dacă acum o luna și, mi-ai fi zis ca sunt aleasa regelui vampirilor, poate te-as fi trimis la spitalul de nebuni, cu probleme grave. Iar dacă mi-ai fi zis ca voi iubi un vampir, cred ca te-as fi călcat cu mașina.

- Zi ceva, zice Eo.

- Aha...

- De ce nu ați venit ieri?

La întrebarea ei am deschis larg ochi, înroșindu-ma la fata, adică cred ca m-am înroșit, deoarece îmi simteam obraji arzând.

- Nu cred zice ea socata.

- Ce? intreb încercând sa par și eu curioasa.
- Nu fa pe proasta, voi chiar ați?

- Pai, zic eu timida , Da.

- Iau, și cum a fost? Întreabă ea curioasa.

- Dar tu și Adrian, Nu?

- Ba da, zice ea mai relaxata, dar eu știu cum a fost la mine, la tine nu.

- Pai, zi tu prima.

- Pai, ma dus la el acasă, care este un fel de castel, dar mult mai mic ca acesta, sa purtat frumos cu mie. Toată lumea îmi zicea ca sa schimbat, ca el e mereu încruntat, și nervos, dar ca de când ma știe pe mine sa schimbat. Pot sa zic ca și eu mam schimbat.

M-am încruntat puțin când a zis a sa schimbat, deoarece nu prea pare, pare același adolescentă tuta pe care o cunosc.

- Iar o data ma chemat la el în birou, aveam emoții. Inima imi bătea nebunește de fiecare data când îl vedeam, abea dacă respiram, ma simteam atat de ciudat. În birou a pregătit o cina romantica, iar eu mam supărat ca proasta ca nu mia spus, deoarece eram inbracata într-o pereche de pantaloni scurți. După ce iam ținut morala, la care desigur el a tăcut și ras, mam schimbat și am cinat. Timp de câteva zile mi-a tot zis anumite chestii cât de speciala sunt pentru el, și cât de ciudat e acum. Într-o seara, eram în camera mea, e chiar lângă a lui, și am auzit o bubuitura în perete, când m-am dus rapid sa vad ce sa întâmplat, el era întins pe jos, cu ochi puțin deschiși.
Atunci mi-am amintit ce au zis anumite servitoare, ca nu sa prea hrănit în ultima perioada, asa ca m-am speriat, iam pus încheietura la gura lui, atunci sa creat o legătură. Când iam simțit colți un val de electricitate și căldură mia împânzit corpul,...  E ceva special, nu pot sa explic, e ciudat.

O priveam cum povestește și privește spre câmpul cu flori zâmbind, ma bucur pentru ea, merita o astfel de dragoste.

- Dar tu, întreabă ea curioasa,  zi o data, sau vrei sa fac aici pe acrobata?

Supusă ție! |Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum