Waar schrijvers streven

Waar schrijvers streven

Jij hebt een verhaal. Laat de wereld het lezen.

Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Laat de Watty Awards 2021 de kans zijn om die van jou te vertellen. Wattpad is op jacht naar voltooide verhalen in meer dan een dozijn categorieën in 10 verschillende talen. Onontdekte verhalen. Frisse, nieuwe stemmen. Fanfavorieten. Winnende verhalen krijgen primair toegang tot kansen bij Wattpad en een kans om gelezen te worden door de hele Wattpad community en daarbuiten. Dus of je ervan droomt om ontdekt te worden of gewoon om eindelijk dat verhaal af te maken. Dit is jouw jaar. Ga schrijven.

Maar je schrijft niet alleen. Je maakt deel uit van een community van duizenden Wattpadders over de hele wereld die ook het Wattys seizoen gebruiken als hun kans om hun persoonlijke schrijfdoelen te behalen. Ben je klaar om te schrijven?

How To Enter

Aftellen naar Wattys 2021

Weken

Dagen

Uur

Inzendingsvereisten

Inzendingen voor de Wattys openen op woensdag 7 juli 2021 en sluiten dinsdag 30 september 2021. Voltooide verhalen op Wattpad die voldoen aan onze deelnamevereisten zullen in aanmerking worden genomen. Misschien heb je een verhaalidee waar je graag aan begint of heb je een onafgemaakt verhaal die alleen een laatste zetje nodig heeft. Dit is jouw jaar en we zullen je bij elke stap begeleiden.

Volledige deelnamevereisten zijn nu beschikbaar op Wattpad, maar in het kort:

40,000 woorden minimaal

Verhaal moet als 'compleet' gemarkeerd staan

Verhaal moet na 1 januari 2019 gepubliceerd zijn

Moet geschreven zijn in een van de deelnemende talen en genres

Wattys Nieuws

Ontvang het laatste nieuws over alles wat Wattys 2021 is. Bezoek & volg het Wattys-profiel op Wattpad

Eerdere winnaars

Stap terug door de pagina's van de vorige Wattys-winnaars. Lees alle verhalen die in 2020 een Watty Award mee naar huis namen.

Wattpad Writes

Schrijversblok? Gaten in je plot? Inspiratie nodig? We staan voor je klaar. Abonneer je op de Wattpad Writes-nieuwsbrief en ontvang elke maand inspiratie, tips en updates van onze schrijfcommunity in je inbox. Alleen beschikbaar in het Engels.