xxloverread

Haii! Ik ben weer bezig met eudox (no promises tho), dus check hoofdstuk 20 van boek 3 opnieuw uit als je het al gelezen hebt!

xxloverread

Wrm lezen mensen nog steeds mijn boeken ik doe geen shi*t meer XD
     Maar uh ja no joke mensen ik zit nu in de periode van school dat vrij gelijk is aan hel. Nog een jaartje hierna en dan ben ik eindelijk vrij om zoveel te schijven als ik maar wil crying face
     

xxloverread

Sooo... ik heb geprobeerd om Eudox verder te werken, maar mijn inspiraties liggen nu ergens anders. Als er iemand nog is die de Eudox series leest, weet dat ik niet meer aan deze boeken ga werken ;)

Beertje_Boy

Wauw, de omschrijving van je boek: 'Het Echte Verhaal Van Peter Pan' heeft mij nieuwschierig gemaakt! Ik heb het verhaal direct in mijn leeslijst gezet en wanneer ik iets meer tijd heb, ga ik diect starten met lezen!

xxloverread

 #BLACKLIVESMATTER
     
     Wat er nu aan de hand is in Amerika is echt hartbrekend. Ik weet dat ik niet vaak communiceer met jullie, maar alsnog wil ik vragen om alsjeblieft online handtekeningen te geven voor petitions. Het duurt niet lang, maar twee minuten en je hoeft alleen je e-mail adres te geven. Hier is een link: https://t.co/6XSTZmvJ4z
     
     Alvast bedankt voor degenen die een stem geven