Tizenöt évesen kezdtem el az első, vámpírokról szóló regényemet írni, amit azóta sem tökéletesítettem, de végig megírtam. 

Utána jó ideig nem írtam. Hagytam, hogy a hétköznapok beszippantsanak. Pécsen kezdtem el a nagybetűs életet, dolgoztam, buliztam, ismerkedtem. De nem írtam. Mindig csak akartam.
A pécsi munkahelyem (gyorséttermi vezető-helyettes) elkezdte felszínre hozni a vezető énem, amit aztán a családom cukrászdai vállalkozásának átvételével erősítettem magamban. Hazaköltöztem a Balatonra, és majdnem öt évig ott éltem, dolgoztam. Nem írtam. Megint csak akartam.
Aztán a kezembe került egy könyv. Ez a könyv jelentette számomra a villámcsapást, ami újraindított, a szikrát, amitől újra fellobbantam, és azt a löketet, ami eléggé meglódított, hogy azóta le se bírjak állni.
Megtaláltam az igazit.
Minden gondolatom az életre keltett karaktereim körül mozog. Velük nevetek, amikor hallom a poénjukat, velük sírok, amikor miattam bántja őket valaki. Beszélnek hozzám, irányítanak, megmutatják az utat.
Olykor még a történetet is ők írják.

A NewLine Kiadó gondozásában jelent meg a könyvem, ahol szuper magyar írókkal találkozhattok. A honlapomon bővebb infókat és leírásokat olvashattok, dedikált példányt rendelhettek, illetve beleolvashattok két antológiában szereplő novellámba :)

Honlapom: www.hopeheart.hu
Facebook: https://www.facebook.com/suejhopeheart
Instagram: https://www.instagram.com/suejhopeheart/
Moly: https://moly.hu/alkotok/sue-j-hopeheart
  • Tata, Magyarország
  • JoinedMarch 17, 2021


Following


Stories by Sue J. Hopeheart
Engedjétek át a gyerekeket! by suejhopeheart
Engedjétek át a gyerekeket!
Novella - Fátyolszakadás projekt, Domokos Anna
ranking #20 in disztópia See all rankings
A te utad a tiéd  by suejhopeheart
A te utad a tiéd
Novella - Fátyolszakadás projekt, Domokos Anna
ranking #514 in novella See all rankings
Az oltári hamburger by suejhopeheart
Az oltári hamburger
100 szavas novella
ranking #719 in novella See all rankings