🇦🇱Just a new albanian writer with a good will to spread her word.🇦🇱https://youtu.be/yoDF5SjsiVg
  • albania
  • JoinedJune 15, 2014


Last Message
starfishqueen1 starfishqueen1 Jun 08, 2019 11:34AM
Më ndihmon dot njeri me shpjegimin e kësaj ëndërre?"Më kishte rënë një tufë e madhe flokësh dhe i mbaja në duar. Kishin gjatësinë e bishtalecit tim. Mirëpo flokët i kisha të lëshuara dhe nuk e vija...
View all Conversations

Stories by starfishqueen1
Përtej Shpellës by starfishqueen1
Përtej Shpellës
Në vitin 2100,botës siç e njihnim ne i erdhi fundi. Jo nga Zoti,por nga njeriu. Lufta për të zotëruar botën d...
ranking #258 in science See all rankings
Kurthi i Ëndërrave  by starfishqueen1
Kurthi i Ëndërrave
Një ëndërrimtare,ja çfare ishte ajo. Ju ftoj të njiheni me subkoshiencën e Sofisë nëpërmjet ëndërrave te saj...
ranking #7 in dreams See all rankings
Sikur Yjet by starfishqueen1
Sikur Yjet
Për të gjithë ato të cilët munden ta vlerësojnë të bukurën,ky libër ju kushtohet juve... Perëndimi e gelltiti...
ranking #18 in jetaime See all rankings
1 Reading List