School;-

3333333😎

Baik tak payah follow kalau nak unfollow balik. Kutip followers je kerja kau kan..🙄

Hate me or love me?🌧

I don't care about it, but I just want to see your smile when you with me💜

-i'm your hope and i'm unofficialy 16 (waiting for the biggest examination. SPM)

Yoongi and Hoseok look alike but in chubby version.🌸
  • follow @yoonstuff
  • JoinedApril 14, 2016



Last Message
shookymchi shookymchi Jun 29, 2018 04:34PM
Boleht tak kalau dah follow tu tak payah nak unfollow. Baik tak payah follow duh kalau macam tu.Taulah aku ni dah lama tak on, lama tak update ff. Tapi korang boleh unfollow aku macam tu je? Srs, ra...
View all Conversations

Stories by uyu
Rain + Min Yoongi by shookymchi
Rain + Min Yoongi
[2018 On Going✿] Hujan. Bagaikan langit sedang menangis kesedihan kerana tiada matahari yang selalu disisiny...
(C)❝Unknown Number S1❞ +  B.B.H by shookymchi
(C)❝Unknown Number S1❞ + B.B.H
+ Setelah beberapa tahun dia pendamkan rasa suka dia dekat Yoon, akhirnya dia luahkan perasaan dia dekat...
(C)❝Unknown Number S2❞ : Wrong Number? by shookymchi
(C)❝Unknown Number S2❞ : Wrong Num...
Baca Unknown Number S1 dulu and baru kau tau macam mana diorang boleh bersama. + Selepas Yoon dan Baekhyu...
ranking #34 in byunbaekhyun See all rankings
7 Reading Lists