(Barcelona, 1972): és un autor que fonamenta la seva producció literària en la minificció positrònica i el relat fantàstic.
L'any 2009 va començar a publicar els seus relats al blog de creació literària «La meva perdició» i que va combinar durant dos anys amb la formació que va rebre a l'Aula de Escritores de Barcelona. D'aleshores ençà, les seves narracions han aparegut en més de quaranta llibres conjunts, antologies com Aparecidos (Saco de Huesos), Relatos marranos (Pol·len Edicions), Catalunya Mítica (Orciny Press), Històries de les Terres Albes (Edicions SECC) i en revistes com Plesiosaurio, Lemuria, Catarsi o Quimera.
L'any 2012 va publicar Paràsits mentals, llibre recull de microrelats i el 2016 El último vuelo del Microraptor (Editorial Nazarí), el seu segon llibre de microrelats. L'any 2016 va publicar Malsons de gat (Editorial Hermenaute), llibre de relats de gènere escrit a sis mans amb Patrícia Muñiz i Igor Kutuzov i el 2017 Hipermatrònic, l'hiperbreu que va sorgir de l'espai profund (111 minificcions per a freaks malalts del fantàstic) (Orciny Books), el seu tercer recull de microrelats.

A Twitter: @lamevaperdicio
  • Barcelona
  • JoinedJanuary 19, 2015


Following


Stories by Sergi G. Oset
ALPHA & OMEGA by sergi_g_oset
ALPHA & OMEGA
ALPHA & OMEGA (A novelisation Z of “Nova Sico”, a musical work published on CD by the band Midnight Zombie Al...
Amor de mare (Va venir del cel) by sergi_g_oset
Amor de mare (Va venir del cel)
Amor de mare (Va venir del cel) Sergi G. Oset contel·la pulp de grapa i ciència ficció Carson és un noi a pun...
Físsil by sergi_g_oset
Físsil
Versión en castellano del relato "Físsil" publicado en formato papel en la antología bilingüe "...
1 Reading List