• Ku t’duash!
  • JoinedJanuary 21, 2019Stories by Kim Artejsja
I need you [Yoongi] by seokjinie_jungkook
I need you [Yoongi]
I need you Yoongi... [Shqip]
ranking #264 in peace See all rankings
Sheruesi im by seokjinie_jungkook
Sheruesi im
Dashuria e Sheroi ate dhe shoqen e saj. Sheruesin e saj e gjeti...Cdo gje e merzitshme nga jeta e meparshme u...
ranking #6 in armylove See all rankings
•Love Yourself• by seokjinie_jungkook
•Love Yourself•
Love Yourself...Duhet te duash veten e dashur vajze. Mos ji pesimiste. Jungkooku do te merzitet me ty nese v...
ranking #414 in loveyourself See all rankings
1 Reading List