sedgarduk

https://www.wattpad.com/story/20777022-supernatural
     	
     	Am repostat Supernaturally acum sub numele de Supernatural, yeeey~.
     	
     	O să postez extrem de rar la ea pentru că trebuie să rescriu capitolele la persoana a 3-a și să schimb multe chestii în ea pentru că eram un fetus pe wattpad în 2014 când am început-o. :))

sedgarduk

Am început o carte diferită de ce am scris pană acum. (self-promo =)) ) Știu că majoritatea din voi ju știți de ale coreenilor, dar nu mi se pare "necitibilă" doar pentru că are nume coreene. Nu vă pun să o citiți, lol, dar dacă vă place ideea, chiar vă aștept cu o părere. ( self-promo la greu c: )
     https://www.wattpad.com/story/93654063

penguin_jo

Eu am lăsat deja și tu o știi. Pwp :x
Reply

sedgarduk

Hey guys! Sau cel puțin cei care-și mai amintesc de mine.
     Ryn is back bby. At least for now. 
     Lunile astea în care tot ce am făcut a fost să încerc să termin niște cărți și să scriu altele, într-un șir nesfârșit, mi-am amintit într-un final de contul ăsta. Vreau să mă apuc să corectez și să editez supernaturally și cred că între timp o să postez aici o carte nouă numită "Cerberii: Iadul albastru". Posibil o trilogie, până acum am doar primele două volume plănuite. Am intrat atât de adânc în kpop sau yaoi încât tot ce fac este să scriu despre ei și să citesc.. despre ei. N-am mai citit un fanfiction după un serial sau o carte, etc. de atât de mult timp! De asemenea am început să-mi traduc și niște cărți în engleză pentru că na, ce face plictiseala din om.
     
     În fine. Posibil să corectez și să editez majoritatea cărților din ciornă pentru că-mi lipsește atât de mult contul ăsta. 
     
     Revenind la cartea mea nouă, este despre un câine al iadului (de fapt este o ea) care era primul "demon" creat de Lucifer din momentul în care el a fost trimis în Iad. Este un fel de fanfiction după serialul Supernatural pentru că iubesc atât de mult seria aia. Revenind, pentru mine este destul de interesant și chiar am început să scriu la ea pe celălalt cont al meu, însă totul este doar în ciornă, nu este nimic postat.
     
     Sper să mă susțineți și cu asta! Vă mulțumesc că ați făcut-o atâta timp încă din 2013 și încă mă uimește că o copilă ca mine a ajuns la 2.2k de followers.

Recent Activity