sara_aisha

Assalamualaikum, semua. 
          	
          	Di sini, Cik SA mahu mengumumkan bahawa SA Publication (my company) dah ada website sendiri. Alhamdulillah. Jadi sekarang, korang boleh direct order buku-buku Cik SA melalui website tersebut. Here's the link!
          	
          	https://www.sa-publication.com/
          	
          	Do check it out! Thank you! 
          	
          	Love, SA

sara_aisha

@KUROH1ME both can. ☺️
Reply

KUROH1ME

Bank transfer as if CDM?
          	  Or online banking?
          	  
          	  Sorry for lots of questions 
Reply

sara_aisha

@KUROH1ME thank you! for now available method: bank transfer and paypal. e-wallet not yet. sorry
Reply

MasturaSebli

Assalamualaikum…. Salju Kyoto dh da stock x sekarang?

KUROH1ME

Assalamualaikum Cik SA.
          Sorry for disturbing you.
          
          When will Code Name Cobra be restocked?
          Wanna buy all the shadow series together.

KUROH1ME

@sara_aisha 
            I've ordered the combo of the Shadow Series.
            Can't wait to get my hands on them!
Reply

sara_aisha

Waalaikumussalam. CNC baru siap reprint. Now tunggu kilang hantar stok ke ofis. Tp pre-order dh dibuka
Reply

aiys______

Mind to follow back??

miss_aishh

Assalam sis, bila agak² restok cnc. Sbb nk beli tiga² series the shadow

sara_aisha

Wassalam. CNC baru siap reprint
Reply

EviNLNlvieyfennyNiEl

hi sis kalau secara ebook pdf ada kah? hehe buku Jodoh tu milik kita

EviNLNlvieyfennyNiEl

hi sis maaf menggangu ..
          sis ada lg tak jodoh tu milik kita?
          dalam bentuk ebook pdf mcm tu ..

Nrairizzz

Pembuka hati dgn jodoh itu milik kita dh x jual ke? Hmm bru nak beli.. 

sara_aisha

Kedua-duanya dah out of stock
Reply

jamilahsapingi

Nanti kalau dh siap republish novel SK tu..saya nk beli satu...