~"if the whole world was blind, How many people would you still impress?"~

Oké, laat ik mij even voorstellen, want dat hoort. Toch? Nou ik zeg kijk naar de koptekst en voila je ziet mij. Oke heb je gekeken? Dan kunnen we verder.
Ik ben dus saltysunkisses, aka Amber, aka am of trouble maker. Oftewel, als je niet in de problemen wil komen, blijf dan vooral uit mijn buurt. Dat is een advies. En eet veel bananen, want die zijn gezond, dat is ook een advies.

Ik ben;
Een proffesionele detective - goed in het ongemakkelijk maken van stille momenten - een te-laatkomer - Irritant zijn is ook wel mijn ding - fulltime hyper en enthousiast - een onhandige malloot met de gave om te struikelen over onzichtbare drempels.

Houdt van;
Perfect ronde cirkels - regen en onweer - toch ook wel de zon - warme thee - reizen - fictieve personages - planten (ook al blijven ze nooit lang in leven bij mij) - het afschrijven van boeken - sarcastische opmerkingen (ook al kom ik er vaak later achter dat het sarcastisch bedoeld was) - nieuwe ideeën - beginnen met het schrijven in een nieuw schrift - dieren - de hoofdletter L - mijn bed - drama kweken - met mijn vingers tikken - vakantie - slapen, en dan vervolgens dromen over een perfecte toekomst.

B Y E A H O L A D A G C I A O
  • Waarschijnlijk ergens in de natuur
  • JoinedJuly 2, 2018Story by saltysunkisses
The last stop by saltysunkisses
The last stop
Paint this; you're stuck on a train. A crazy train. Your mother doesn't believe you and thinks you smoked we...
ranking #371 in triller See all rankings