Apa-apa cerita yang aku tulis kat dalam ni semua hak milik aku. No PLAGIAT! Ada faham? Original dari otak aku yang tak berapa nak suci ni. Haha. So jangan ada sesiapa yang terlebih rajin curi cerita yang aku tulis ni.

Takde istilah plagiat or whateverlah. Ade paham adik adik akak abang?

Selamat membaca cerita yang tak berapa nak best daripada saya..

Princessglorix :)
  • JoinedSeptember 19, 2016


Last Message
princessglorix princessglorix May 22, 2018 02:37PM
about troublmaker.. Aku akan sambung lepas Mistress ni. Sorry ek sebab tergantung cerita tu. Bukan aku sngaja. Cuma aku susah nak bagi masa kerja dengan menulis, harap u gais faham aku ek..
View all Conversations

Stories by Mysterious
Troublemaker by princessglorix
Troublemaker
Troublemaker Lelaki yang aku dambakan Suka buat hari-hari aku tak menentu Sayang Rindu Cinta Benci Semuanya...
Mistress by princessglorix
Mistress
"syarat dia kau kena jadi MISTRESS aku" you're mine. always be mine. who's? you.. my mistress. ...
Behind The Mask by princessglorix
Behind The Mask
Just baca saja. Buat masa ni belum ada sinopsis. Warning! 18 Tahun ke atas.
1 Reading List