novavestis

Sziasztok! Új fejezettel bővült a Ha a múlt beszélni tudna. Ezúttal egy könnyedebb részt hoztam. Remélem élvezni fogjátok :)

novavestis

Sziasztok! Új fejezettel bővült a Ha a múlt beszélni tudna. Ezúttal egy könnyedebb részt hoztam. Remélem élvezni fogjátok :)

novavestis

Sziasztok! A "Ha a múlt beszélni tudna" első három fejezetét bővítettem, nemsokára pedig felkerül a negyedik is! Kellemes olvasást! Véleményeket szívesen fogadok ^^ 

novavestis

Sziasztok! Előrukkoltam egy új történet első fejezetével, címe "Ha a múlt beszélni tudna". Kellemes olvasást, és nem bánom, ha visszajeleztek vote vagy komment formájában ^^ 

novavestis

Sziasztok!
     Éreztétek már úgy, hogy írni akartok, hogy jobban érezzétek magatokat, de egyszerűen nem tudtok mit? Egy megtört slaghoz tudnám hasonlítani az érzést, ami egy folyó csaphoz van kötve ^^'
     Ha igen, ti mit csináltok ilyenkor?

TurulKagan

@novavestis Nézz valami filmet, ami hasonló hozzá, vagy zene, könyv, akármi. :D
      Nekem meghozza a kedvet sokszor, mikor látom más wattpadírók irományait. :D
Reply

novavestis

@TurulKagan folytatásokról van kéziratom, de semmi erőm gépelgetni meg fogalmazni őket. Inkább most csak írni szeretnék, de semmi ihlet. Nem tudom, hogy hozhatnám vissza :D 
Reply

TurulKagan

@novavestis Na az igazán rossz érzés, ráadásul ismerős is. Kb, május környékén írtam új fejezetet, azóta semmit. Részben idő és "élet"/életerő hiány, másrészt meg, megakadtam.
      Próbáltam írni, de nem ment, csak vergődtem és felidegelt. Aztán, előrébb gondolkodtam a későbbi részekre és valahogy "kedvet" meg ihletet adott, ami miatt végre most (októberbe pár hónap múltán) írom a folytatást.
      Tudod is, hogy mit akarsz írni amúgy, vagy inkább csak írni szeretnél? :D
Reply

novavestis

Sziasztok! Megindult a vezérhangya a fejemben, és átszerveztem a Búcsú folytatását, mostantól az eredeti kötethez fogom töltögetni a részeket, talán többetekhez eljut így :) Valamint pihenésképp írtam egy részt A halál csókjához is. Köszönöm ha elolvassátok, és örülök, ha nyomot is hagytok magatok után! :)

novavestis

Nagy kihagyás után sikerült megírnom egy rövidke prológust a Búcsú második részéhez, amit publikáltam is. Kellemes olvasást! :) Ígérem, igyekszek a többivel ^^

novavestis

A halál csókja címá írás második fejezetét bővítettem pár információval, amit fontosnak véltem. Valamint nemsokára jön a negyedik fejezet. Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta!

novavestis

Helló kedves Wattpadosok! Schizophrenia című írás utolsó részét bővítettem, viszont telefonon hiába javítom, nem adja ki a teljes részt, de gépen működik. Így ha valaki olthatatlan vágyat érez elolvasni (aminek örülnék), az nyugodtan írjon és elküldöm neki. További szép napot! :) 

novavestis

Sziasztok kedves olvasók :) A Schizophrenia meglevő két fejezetét bővítettem egy prológussal. Így láttam jónak. Szóval ha valakit érdekel, ajánlom az esetleges újraolvasást. Ja és votenak és kritikának pedig mindig hálás vagyok! :) 

Recent Activity