njaemint

aksi tidak ya...

njaemint

guys guys guys guys
          
          aku minta maaf banget banget banget karena udah lama gak lanjutin ff aku T.T
          
          Bad papa tinggal sedikit lagi.
          
          Little Prince, Critical Beauty, dan He:Art bahkan kayak baru awal bangettttt...
          
          Aku bener-bener kehilangan mood untuk nulis.
          
           Sekarang aku lagi kontrol mood aku untuk mendapatkan semangat nulis lagi. 
          
          Maybe it will take a time, but of course I want to back! I want to write again and share my story to you guys.
          
          But recently it was so harddd for me to even think about the plot, scenes, words, etc.
          
          I'm sorry again. 
          
          I hope I can back again soon~ 

dearpluhm

@njaemint mangaaaads faaaaii
Reply

LiebeAri

I already finished reading the book. It was a good read. I thought there will be an epilogue but got the prequel instead.  Will you make a second book? 

njaemint

@ LiebeAri  hey sorry I just read your wall. Thank you ❤️❤️ 
            A second book? mmmmhh maybe a different story but idk hehe
Reply

eunsangalaxy

Annyeong. Numpang promote><
          Fam-ily (fam - i love you)
          
          Kookie benci menjadi anak bungsu. Tidak bisa mengatur, dan hanya bisa diatur. Dia benci Yoongi hyung karena dia selalu mengatur Kookie. Kookie ingin menjadi anak tertua! Pokoknya anak tertua! 
          
          https://my.w.tt/jXqm6BPWXZ