nizzty

Saya minta maaf saya hold lama novel Melamar-mu. Saya belum pasti bila saya akan sambung tapi insyaAllah secepat mungkin. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

nizzty

Saya minta maaf saya hold lama novel Melamar-mu. Saya belum pasti bila saya akan sambung tapi insyaAllah secepat mungkin. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

nizzty

hi sorry sebab lambat update novel, saya busy sikit haha masih student banyak sangat projek nak kena submit until the end of this month and next month final exam. saya harap awak-awak semua masih excited tunggu MELAMARMU next episode sebab saya pun excited insyaAllah pertengahan bln 2 or hujung bulan 2 saya sambung melamarmu okay. sorry buat awak tertunggu-tunggu. thank u so much❤️

riseroseee

@nizzty sokay sissy memahami n xcited menunggu! Most welcome ❤️❤️
Reply

riseroseee

Rindu melamarmu,kalau free update eh sis!❤️

riseroseee

@riseroseee most welcome  sokay sis,take ur time!✨
Reply

nizzty

@riseroseee hi sorry for the delay hehe will find some time to update new part of melamarmu soon. Thank you remind sb i lupa!!
Reply

ika_syafiqa

Hi followback!!! Please

nizzty

Hai Assalamualaikum. Saya baru update satu story baru yang mana tahu boleh buat followers senyum sampai ke telinga sepanjang pkpb ni. InsyaAllah akan diupdate bab ke bab, dari semasa ke semasa. Semoga semuanya baik-baik saja. Selamat membaca! 

riseroseee

@nizzty sokay sis❤️my pleasure
Reply

nizzty

@riseroseee hai, sorry untuk late update bab seterusnya sebab 2-3 har ni saya busy sikit banyak test. Will update later hehe thank u support ;) 
Reply

riseroseee

@nizzty waalaikummussalam, sis serious talk,story baru sis memang gempak, update selalu ye sis
Reply

nagaberapi244

Saya baca karya-karya anda sahaja terima kasih

nizzty

Stay safe at home everyone❤

MR_OCEAN

@nizzty *_*...bosan lah ...kalo x kuar....
Reply

nizzty

@MR_OCEAN hahaha ehhh jangann keluaa tau. Duduk rumah je ok
Reply

MR_OCEAN

@nizzty okey....thanks remembe me....baru je nak buat konsert jalanan...hehehe...
Reply

nizzty

Hi! Awak semua dah boleh baca novel Cinta Untuk Crush secara eksklusif di NovelPlus. Dengan ini saya sertakan link untuk bawa awak semua terbang ke sana. Terima kasih atas segala sokongan dan dorongan. Novel Cinta Untuk Crush 2 pula akan saya sambungkan di Wattpad terlebih dahulu. Jadi nak tahu keseleruhan cerita ini, kenalah baca dari versi satu. Kan? 
          
          Ini adalah link untuk awak dibawa ke Cinta Untuk Crush di NovelPlus. Untuk memudahkan pembacaan, awak boleh download aplikasi NovelPlus.
          
          http://m.novelplus.co/details?id=792b556e-289c-41de-92e3-3d5fbf5ea8ad
          

Azhasah

@nizzty tq for update will wait
Reply

nizzty

@nuradilailyana Sama je tp skrg saya dlm list author yg terpilih dlm NovelPlus. Dan saya dh tak publish novel tu kat sini, hanya kat Novelplus je. And saya akan tambah bab yang tergantung and bab bonus. Bacalah sekali lagi! Hehe thank you!
Reply

nizzty

@AzrenHaslinaAhmad yes baru 6 chapter. Nanti saya akan terus update dan update. Chapter by chapter hehe
Reply

nizzty

Assalamualaikum and hi! Novel Cinta Untuk Crush 1 dan 2 akan dipublish di Novelplus pada awal september. Jadi, boleh follow nizzty di aplikasi novelplus untuk sambungan novel Cinta Untuk Crush. Versi 1 (Irham dan Alwanie) saya akan lengkapkan keseluruhan bab, dan akan tambah bab bonus. Dan untuk versi 2 (Mirza dan Arisha) saya akan lengkapkan kesemua bab di sana. Jadi kalau nak tahu kesudahan novel CUC 1 dan CUC 2, awak boleh follow saya di Novelplus. Terima kasih!❤

nizzty

@AisyahSyahirah952 takde awak. Mmg kna baca dkt noveplus :) nnt saya letak link
Reply

AisyahSyahirah952

Dkt wattpad x ada sambungan ke
Reply

nizzty

@nizzty saya belum update lagi awak. Nanti once dah update, saya akan letakkan link kat wattpad. Okey? Hehe sorry!
Reply