nizamghazi

Lama tak hadap Wattpad. Rindukan beberapa orang dalam ni ;)

misstery747

@nizamghazi hei, welcome back!
Reply

nizamghazi

Thanks guy for 1K Vote (Bidadari Infinite), baru semangat nak sambung stories. Jangan lupa juga untuk baca dan vote stories lain (dalam senarai rakan-rakan penulis paling sporting). - ditulis di bahagian profile saya. - stories mereka juga sgt best. - rugi korang tak baca.

nizamghazi

@FeenaKu Betul. Sure. Confirm. :))
Reply

FeenaKu

@nizamghazi Saya dah share. Betul ke ni?? tak sabar nak baca kisah tuh ^.^
Reply

nizamghazi

@FeenaKu Tq Feena, harap kwn2 lama sudi baca. Awk mmg lembut dan cool orangnya. Nanti sy buat cerpen tentang kisah awk dan sy. Nak tak?
Reply

faraRah_87

Hi Nizam, nice story about your cat (Bobo). Done follow. Share lagi ye kisah2 menarik. ღゝ◡╹)ノ♡ I bole rasa situasi you macam mana.

nizamghazi

@faraRah_87 thank you so much fara :))
Reply

faraRah_87

@nizamghazi I dah share dkt fb. So far ramai yg sob sob.. ;(
Reply

nizamghazi

@faraRah_87 Hi fara. thank you sudi singgah ke sini. Jangan lupa share pada kawan2 terutama Pecinta Kucing, kalau ada story nk share, saya boleh tolong tuliskan dalam bentuk cerpen. - Owner kucing boleh jadikan sebagai tanda kenang-kenangan. Jadi cerpen tu jadi hak milik owner. So boleh share di fb atau mana2 sahaja.
Reply