Seorang freelancer [ Pereka UI/UX  |  IT Programmer  |  Dulunya seorang Blogger di http://nizamghazi.com tapi quit sebab fulltime kerja  |  Sekarang  layan Wattpad as hobby  |  Soft Mature Content  |  Salam Kenal dan Selamat Datang ]

....
https://www.fiverr.com/nizamghazi https://www.youtube.com/user/nizamghazi https://twitter.com/nizamghazi
....
Part time gamer di [ https://steamcommunity.com/id/rubyrosemy ] | Boleh Ping saya di sana ]
....
Senarai rakan-rakan Wattpad yang saya rasa paling sporting. Korang patut follow mereka (frequently update & unlimited) :
1. @Qissimo - (Seorang yang kreatif dan lain dari yang lain, mesra selalu, bijak develop connection, pandai buat cover novel, cover Bidadari Infinite hasil kreativitinya - (2nd cover))
2. @misstery747 - (Seorang yang kreatif berfantasi, mesra & sporting, berbakat besar dalam menulis novel, idea2nya sungguh original, personally saya suka cara dia berinteraksi & respon. - Sweet but Misteri)
3. @zatulzukefli - (Seorang yang rajin, karya2nya boleh membuatkan orang lain jatuh hati untuk membaca, tapi saya rasa dia agak pemalu sikit, but honestly she's friendly)
4. @JillNaura - (Kenal dia pada suatu malam (online) secara tak sengaja, saya boleh bayangkan dia seorang yang sangat friendly dan ceria. Personally saya sukakan dia dalam dunia penulisan dan sebagai seorang pembaca.)
5. @lunnariz_ - (Seorang yang sangat artistik (banyak cover book dihasilkan), cover book terkini Bidadari Infinite & Tangan Berurat adalah hasil penelitiannya.
6. @_norbalkiss - (Setiap baris ayat-ayatnya sangat kemas dan teliti, mesra dan penyayang. Personally saya rasa dia seorang yang sangat berhat-hati)
....
Nak masuk dalam list saya? Rajin2 lah say 'hi' (Wattpad lelaki pun boleh, dont worry saya layan).
....
  • In your heart infinity
  • JoinedJanuary 13, 2021



Last Message
nizamghazi nizamghazi Apr 17, 2021 04:23PM
Lama tak hadap Wattpad. Rindukan beberapa orang dalam ni ;)
View all Conversations

Stories by NizamGhazi
Bidadari Infinite [Muzikal Novel] by nizamghazi
Bidadari Infinite [Muzikal Novel]
Sebuah kisah cinta [PERIBADI SENDIRI] berelemenkan muzikal sweet horror. Plot-plot adalah mengikut imaginasi...
Tangan Berurat [Cerpen] by nizamghazi
Tangan Berurat [Cerpen]
Merupakan koleksi cerita pendek yang padat dengan teladan dan informasi including pendapat-pendapat aku sendi...
6 Reading Lists