Seorang freelancer [ Pereka UI/UX | IT Programmer | Dulunya seorang Blogger di http://nizamghazi.com tapi quit sebab fulltime kerja | Sekarang layan Wattpad as hobby | Soft Mature Content | Salam Kenal dan Selamat Datang ]

....
https://www.instagram.com/sn.integex/ https://www.fiverr.com/nizamghazi https://www.youtube.com/user/nizamghazi https://twitter.com/nizamghazi
....
Part time gamer di [ https://steamcommunity.com/id/rubyrosemy ] | Boleh Ping saya di sana ]
....
Senarai rakan-rakan Wattpad yang saya rasa paling sporting. Korang patut follow mereka (frequently update & unlimited) :
1. @Qissimo - (Seorang yang kreatif dan lain dari yang lain, mesra selalu, bijak develop connection, pandai buat cover novel, cover Bidadari Infinite hasil kreativitinya - (2nd cover))
2. @misstery747 - (Seorang yang kreatif berfantasi, mesra & sporting, berbakat besar dalam menulis novel, idea2nya sungguh original, personally saya suka cara dia berinteraksi & respon. - Sweet but Misteri)
3. @zatulzukefli - (Seorang yang rajin, karya2nya boleh membuatkan orang lain jatuh hati untuk membaca, tapi saya rasa dia agak pemalu sikit, but honestly she's friendly)
4. @lunnariz_ - (Seorang yang sangat artistik (banyak cover book dihasilkan), cover book terkini Bidadari Infinite & Tangan Berurat adalah hasil penelitiannya.
5. @_norbalkiss - (Setiap baris ayat-ayatnya sangat kemas dan teliti, mesra dan penyayang. Personally saya rasa dia seorang yang sangat berhat-hati)
....
Nak masuk dalam list saya? Rajin2 lah say 'hi' (Wattpad lelaki pun boleh, dont worry saya layan).
....
 • In your heart infinity
 • JoinedJanuary 13, 2021
Stories by NizamGhazi
Tangan Berurat [Cerpen] by nizamghazi
Tangan Berurat [Cerpen]
Merupakan koleksi cerita pendek yang padat dengan teladan dan informasi including pendapat-pendapat aku sendi...
Bidadari Infinite [Muzikal Novel] by nizamghazi
Bidadari Infinite [Muzikal Novel]
Sebuah kisah cinta [PERIBADI SENDIRI] berelemenkan muzikal sweet horror. Plot-plot adalah mengikut imaginasi...
3 Reading Lists