nappali

Ígérem visszatérek, mert hiányoztok. 

nappali

@chocolatemilkshakee im crying .... i love you bae ❤️❤️
Reply

chocolatemilkshakee

 so happy u r comin back ♡ ily ❤️
Reply

nappali

Akkor már én is kiírnék egy kisebb regényt, ha már így itthon vagyok ma este, és már csak pár óra van hátra az évből. Sosem gondoltam volna, hogy elkezdek írni egy olyan történetet, mint a Háborgó Mélység. Mármint, ez olyan szinten megmentette az életemet, olyan szintű pozitív energiát nyújt az írás szeretetéhez, hogy csak ezért mondanám azt, hogy 2020 megérte. Egyébként meg számomra egy brutál fekete év volt, sok meggondolatlan döntéssel az életemben, sok csalódással, sírással, olyan paradoxonokkal, amiket nem is gondoltam volna, hogy végül beteljesednek. Idén lettem nagykorú, ezáltal cipelnem kell a felelősséget a vállamon, mindenért én leszek innentől kezdve a felelős, amit nem szabad elfelejtenem. Szóval mindennek a végén, mivel nem nagyon tudok pozitívumot megemlíteni az évben, (nyilván a pandémia a legnagyobb problémánk most) csak szeretném megköszönni nektek, hogy velem voltatok ebben az évben is, és hogy az összes letörölt történetemet szerettétek és bátorítottatok. Köszönöm nektek, hogy olvastok és érdekel amit kirakok. Úgyhogy ezután a teátrális monológ után, szeretnék mindenkinek baszott boldog új évet kívánni, és a 2021-es évünk remélhetőleg már sokkal jobb lesz! 
     
     Love you all, be safe and get drunk or even high! ❤️ 
     
     VMJ
     
     
     
     
     
     

nappali

@evelinetti happy new year bby 
      Neked is ugyanezt kívánom, hogy tényleg minden toxik szar tűnjön el, és boldog eved legyen! És én is örülök NAGYON, hogy újra beszélünk! Az üzenetek meg viccesek voltak, és nem haragszom értük nyugi van❤️
Reply

evelinetti

YAAYYY HAPPY NEW YEAAAR, orulok hogy ujra beszelunk es sikerult eldobni azt a sok gyerekes kakit, ami miatt nem tartottuk a kapcsolatot. ♥️ sokkal szebb evet kivanok neked s remelem, hogy minden mergezo/hamis ember elkerul. megerdemled, hogy csak olyanokkal legy korbeveve, akik megerdemlik a tarsasagod♥️i love youuuuu es ujra bocsi az uzenetekert. en sem tudom kibogozni oket amugy:,)
Reply

nappali

@JustxRina ❤️❤️❤️❤️❤️
Reply