nabihahtaquddin

Ин ша Аллах
          	(In Shaa Allah in Russia)
          	
          	Rindunya...

nabihahtaquddin

Walaupun aku tahu lelaki ada kuota 4, tetapi menjadi yang kedua bukan pilihanku.
          
          Siapa sini tak boleh move on?
          
          Sebenarnya aku bukanlah tak move on cuma kadang-kadang tu terfikirlah juga pasal orang Turkey tu.
          
          Mungkin sebab aku nak pergi Turkey,  sehingga aku anggap, aku kena kahwin orang Turki untuk ke sana.
          
          This is wrong!! Kalau nak pergi Turkey, jangan jadikan sesuatu perkara (misalnya perkahwinan) sebagai satu 'dependent' variable. Tetapi pergi untuk kita melihat keindahan alam dan negara untuk kita bersyukur atas segala nikmat yang Allah berikan kepada kita

nabihahtaquddin

now i found my real soulmate. It's qadar. I don't want to give you any hope. We can remain as a friend. whatever you want, you can write me.please pray for me. Assalam alaikum with salam and dua.
          
          - Mr. K
          
          I don't know how to react at first. If I'm sad, I'm not redha with what Allah had plan for me.
          
          I know it's easy for you to get me. 
          Easy to get, easy to let go. 
          That's what I get from this relationship.
          
          For conclusion,
          We're just FRIEND 

nabihahtaquddin

Emak saya kata lelaki kalau dia tengah study, dia akan focus.
          
          Betul ke?
          
          Alkisahnya, saya kata dekat emak saya yang Mr. K jarang sangat mesej dgn saya.
          
          Hmm.. by the way. I miss him right now.  Even he not message me, I'm relieved because of my mom said like that to me.
          
          Stay focus ye!
          

nabihahtaquddin

I'm tried to be a muslimah solehah for me to get you, a muslim soleh, so that we can have zuriat soleh solehah.
          
          Aamin.
          
          This is my next goal for my life. In shaa Allah.
          Not only for this Ramadhan, but for whole of my life.

nabihahtaquddin

Cinta dalam diam. 
          Walaupun perlukan kesabaran yang tinggi, tapi rasa dia lebih manis. 
          Kita serahkan segalanya kepada Allah. Biar Allah yang menentukan siapa yang terbaik untuk kita.
          
          Seni seviyorum

nabihahtaquddin

Terima kasih semua reader yang baca cerpen 'Kau Tetap Isteriku'. Setakat ni, saya dapat ranking pertama utk tag #penyesalan.
          Hehe. Dapat first place utk tag pun saya bersyukur.
          
          Move towards for first place romantic. or maybe random theme. any theme pun ok

nabihahtaquddin

From day to day, I'm feel that he already forget about me. Either he is busy or he is tried to be kind in this beautiful month, Ramadan. I'm not sure. I'm feel that I'm too easy persuaded by him. But, at the same time, he impress me how he can cool me down. Whatever is it, I know Allah will gives me and also him the best plan to us. As long we are obey to Allah rules. In shaa Allah. 

nabihahtaquddin

Mr K puasa selama 20 jam 40 minit :o
          
          dia dah puasa semenjak semalam (16/5/18).
          02:15 (16/5/18) - 21:41(16/5/18) (GMT+05:00)
          
          dekat MY (GMT+08:00)
          07:15 (16/5/18) - 02:41 (17/5/2018)
          
          sedangkan di malaysia, kita berpuasa hanya 14 jam.
          05:40 - 19:20 (GMT+08:00)
          
          Selamat berpuasa semua yg berada di Malaysia :)
          Hari ni 1 Ramadhan 1439H bersamaan 17 Mei 2018M

nabihahtaquddin

pembetulan: gmt+05:00 tukar gmt+03:00
Reply