Part of World water day🌍


Menaxhuar nga dy une👧 Merita👱. Dhe thoni pastaj qe une jam diskriminuese bjondesh😛Black and Red are my colors.

EMO forever.👿

Death is not the opposite of life. Life has no opposite. The opposite of death is birth. Life is eternal.
  • demon's land
  • JoinedDecember 9, 2016


Last Message
myuni_unicorn myuni_unicorn Apr 05, 2020 01:19PM
Hap Wattin pas ca vitesh dhe shoh qe shume username jane ndryshe.Shpejt prezantohuni ketu me emrat dhe usernamet e rinj se spo ju gjej esht urdher nga Edi xp
View all Conversations

Stories by Jona
Bukuroshe e fjetur by myuni_unicorn
Bukuroshe e fjetur
Davo.''përshpëriti ajo e përhumbur në tiparet e tij. ''Bukuroshe e fjetur.''përshpëriti Davo i saj. Në një ra...
ranking #13 in sekrete See all rankings
Dashuro si te jete dita e fundit ✔ by myuni_unicorn
Dashuro si te jete dita e fundit ✔
Nese zoti te jep 24 ore te kthesh kohen pas cfare do te beje?Markos i jepet kjo mundesi a do te mund te mos b...
Νερό για όλους.  Μην αφήνετε κανέναν πίσω.   by myuni_unicorn
Νερό για όλους. Μην αφήνετε κανέν...
Αυτή είναι η ιστορία 500 λέξεων μου για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2019 με θέμα «Το νερό για όλους, που δεν αφ...
ranking #25 in water See all rankings
3 Reading Lists

(1)
(2)