Életemben először megpróbálok egy értelmes bemutatkozást megírni, ami cseppet sem jellemző rám. Igen, egy olyan lány vagyok, akire mindenki egyszerre csak annyit tud mondani, hogy "fura". Nem vagyok túl szép, kimondottan okos, vagy rettenetesen vicces sem, mégis más vagyok. Bár, a fene se tudja miért. 
Most pedig, visszabújok a rózsaszín bundám alá, felfalom a pizzám, megiszom a teám, és leerőszakolok a torkomon annyi karamellás cukorkát, hogy még a dédunokáim is cukorbetegek legyenek, miközben mást sem hallgatok, csak a vének zenéjét, Beatlest.

In the first time in my life, I try to write a normal description. Yes, I am a girl,
and the people say at the same time, "She is weird." I am not so pretty, not really clever, and not funny so much, but I am different. Who knows why?
Well now, I come back to my pink coat, I eat my pizza, drink my tea, and eat so much caramell, that my grandchildren will be ill, and I listen just the music of olds, The Beatles.
  • Sopron
  • JoinedMarch 17, 2015Last Message
moonlight-tie moonlight-tie Jan 10, 2017 10:10PM
Mikor olvasol egy fülszöveget a kedvenc zenészeiddel, aztán rájössz, hogy a saját történetedé az...
View all Conversations

Stories by moonlight-tie
Szökőév - A viráglord dala by moonlight-tie
Szökőév - A viráglord dala Adventure
Egy februári napon Kitty végre megteszi azt, amire már hónapok óta készült, elszökik Manchesterből. Leborotválja hosszú, szőke haját, a fejére kalapot húz, és a fiatal vándorfiú szerepében tetszelegve repül egészen...
You have to join the Holly Rollers for love by moonlight-tie
You have to join the Holly Rollers for love Teen Fiction
(Társíró: @BohemianBeatle ) A Harrison család George tüdőrákja miatt Angliából egy melegebb helyre, Malibuba költözik. A 16 éves Dhani nem ismer itt senkit, ezért beteg apja bemutatja neki egyik közeli barátja, B...
1 Reading List