mongseptember

Hi all, finally I have some spare time to look back into what I left here in this platform. However, I found myself to be pissed over things I didnt expect to happen. 
          	
          	As a short notice to whomever so unlucky to get into this account / wall of mine, please do not ever promote your story in my wall account. It's kinda impolite in my perspective. With all due respect, I beg your respect in this little world of mine. 
          	
          	Thank You! 

myra_sheilla

@mongseptember couldn't agree more Mong, even though i never wrote a story, but promote about their story in our wall it's kinda disturbing our pleasure to read. Like, i'm waiting for your update (Teka Teki Jatuh Cinta), i thought the notification is about your story. But it wasn't you. So, whoever you are who read this, let us make our decision to read which one we like. 
Reply

mongseptember

ps: i will delete every single promotional post in my wall. thanks!  
Reply

NA9722

 Halo kakak
          Ijin promote ya kak
          
          Bagi kalian yang bingung cari cari rekomendasi cerita wattpad???udah aja mampir yu ke story ku...
          
          Kisah dimana seorang PLAYBOY kelas KAKAP yang mencintai seorang ICEGIRL,setiap perjuangan si PlayBoy selalu saja di tolak oleh si Icegril
          
          Bagaimana kisah perjuangan dan pengerbonan si PlayBoy buat dapetin cinta nya si Ice Girl????
          
          Yaudah mampir yuk
          
           https://my.w.tt/ZjmtWzIIzZ

VanilahV

Permisi kak....paket 
          
          https://my.w.tt/9tdBY2AwuZ
          
          "Ini bukan karma gue, ok? Ini cuma kurma."
          "Serah lo aja. Sultan Arab emang beda, makanannya KHARMA, eh maksudnya kurma."
          
          Ditunggu vomentnya
          Kalo mau feedback dan follback nggak usah sungkan, kalo udah voment pasti aku balas kok
          Thanks :)

saaelss

Hallo mampir yu untuk baca dan bantu voted juga sesama penulis baru hehe. Cerita ini ditulis atas apa pengalaman yang di alami (fakta) tapi tidak semua nya fakta ada beberapa yang di ubah. Mungkin kalian pernah mengalami cerita ini dan semoga cerita ini menjadi inspirasi buat kalian tentang percintaan :) 
          https://my.w.tt/dB020mUCpZ