misselle_

Pre Order DOML
          	
          	RM36 SM / RM40 SS 
          	www.wasap.my/60196591081/DOML
          	
          	Teaser Devil Of My Life 
          	
          	 “Adrian, tolong saya,” ujarku dalam nada bergetar. “Rasya, kenapa ni? Awak dekat mana?” soal  Adrian cemas.
          	
          	“Adrian, saya takut...”
          	
          	“Mana Daniel? Saya telefon dia, ya?”
          	
          	“Jangan, Adrian. Saya takutkan Daniel. Dia... dia dah kembali semula kepada Daniel yang dulu. Saya takut, Adrian. Saya tak tahu nak minta tolong dengan siapa lagi.” Aku sudah teresak-esak.
          	
          	“Rasya, calm down. Daniel takkan apa-apakan awak. Dia sayangkan awak. Tak mungkinlah dia nak sakiti awak.”
          	
          	“No, Adrian. Daniel tak sayangkan saya. Dia memang akan sakiti saya. Saya takut, Adrian. Tolonglah saya!”
          	
          	“Macam mana saya nak tolong awak, Rasya? Awak jauh dari sini.”
          	
          	Ketika itu kedengaran bunyi pintu diketuk dari luar dengan kasar. Nafasku seakan-akan terhenti buat seketika.
          	
          	“Dia datang, Adrian! Saya takut. Saya tak nak mati!
          	
          	Tolonglah,” rayuku.

misselle_

Pre Order DOML
          
          RM36 SM / RM40 SS 
          www.wasap.my/60196591081/DOML
          
          Teaser Devil Of My Life 
          
           “Adrian, tolong saya,” ujarku dalam nada bergetar. “Rasya, kenapa ni? Awak dekat mana?” soal  Adrian cemas.
          
          “Adrian, saya takut...”
          
          “Mana Daniel? Saya telefon dia, ya?”
          
          “Jangan, Adrian. Saya takutkan Daniel. Dia... dia dah kembali semula kepada Daniel yang dulu. Saya takut, Adrian. Saya tak tahu nak minta tolong dengan siapa lagi.” Aku sudah teresak-esak.
          
          “Rasya, calm down. Daniel takkan apa-apakan awak. Dia sayangkan awak. Tak mungkinlah dia nak sakiti awak.”
          
          “No, Adrian. Daniel tak sayangkan saya. Dia memang akan sakiti saya. Saya takut, Adrian. Tolonglah saya!”
          
          “Macam mana saya nak tolong awak, Rasya? Awak jauh dari sini.”
          
          Ketika itu kedengaran bunyi pintu diketuk dari luar dengan kasar. Nafasku seakan-akan terhenti buat seketika.
          
          “Dia datang, Adrian! Saya takut. Saya tak nak mati!
          
          Tolonglah,” rayuku.

misselle_

Alhamdulillah... Dengan lafaz bismillah.. El nak umum bahawa novel Devil Of My Life finally diterbitkan semula dibawah penerbitan Bes Q. Bagi sesiapa yang nak dapatkan novel ni, boleh hubungi Penerbitan BesQ di FB atau whatsapp +60175593385
          

misselle_

Guys, Penerbitan BesQ ada buat contest pantun untuk novel terbitan February di FB. Marilah serlahkan bakat anda.
          
          Novel DOML adalah antara novel yang tersenarai dalam terbitan February. So, tunggu apa lagi? Jom serbu FB Penerbitan BesQ sekarang!

misselle_

Sesiapa yang berminat untuk dapatkan novel Devil Of My Life 2.0 (Version 2021) boleh follow rapat2 FB Elle MissElle. Version 2021 ni berbeza dengan version 2017. Ada watak baru dan conflict yang berkait dengan Aku Bukan Victoria iaitu sambungan novel DOML 3. El takkan update new version dalam wp atau memana social media bagi memberikan privilege pada orang2 yang dapatkan versi hardcopy. So, tunggu apa lagi? Meh serbu FB Elle MissElle untuk dapatkan update tentang DOML 2.0. Bakal menemui anda Feb/March 2021. Jangan lupa support! Stay tune and stay safe~

nurnilam

sis. x ada ebook ke
Reply

thefatiha__

@misselle_ DOML 1 nak beli kat mana?
Reply

Azhasah

@misselle_ nakkk
Reply

Atika_J

Stock buku untuk imamku miliknya ad lgi x? 

misselle_

@Atika_J ada sis. Boleh pm 01133287838
Reply

vampry

Miss elle dah tak ada stok ke untuk novel devil of my life? Dah cari merata tp dah tak adaa

misselle_

@vampry mmg xkn jumpa awk. Skrg mmg stock licin. Insyallah akan reprint under besQ. Follow penerbitan BesQ rapat2 yaa..
Reply

misselle_

Anda reti menulis tapi tak yakin? Anda kurang arif tentang penerbit dan bagaimana untuk menerbitkan buku? Mempunyai bakat menulis tetapi tak tahu apa kekurangan dalam penulisan anda?
          
          Saya boleh membantu anda. Daftar sekarang untuk mengikuti Kelas Tulis Sampai Jadi secara Online bersama Miss Elle. 
          
          Yuran hanya RM 40 sahaja!!
          
          Berminat? Boleh PM fb MissElle El Husaini / whatsapp +601133287838
          
          

misselle_

My Stupid Cupid ~ Miss Elle
          
          RM 23 SM
          RM 26 SS
          
          “Apa Shah cakap pada Iris?”
          “Cakap apa daddy? Shah cakap benda yang betul je.”
          “Beritahu daddy sekarang!”
          “Shah cakap dia anak pungut,” balas remaja itu selamba.
          “Astaghfirullah al-azim! Shah, inikan adik kamu.”
          “Eih! Tolonglah ma, Shah bukan budak lagi la! Iris tu memang bukan adik Shah. Tengok mata dia yang macam hantu tu pun dah tau. Dahlah menyusahkan hidup orang. Patutnya, dia mampus je dengan mak bapak dia.”
          Pang! Satu tamparan mengenai wajah Shah.
          “Kau ni, memang biadap! Mari sini, biar daddy ajar kau beradab sikit.” kolar baju Shah ditarik ke bilik. Tak lama kemudian, kedengaran suara jeritan Shah mengaduh kesakitan. Puan Naimah segera menarik tangan Iris ke arah bilik. Shah dirotan daddynya pada bahagian betisnya.
          “Bang, sudahlah tu. Kan dia dah sedar kesilapan dia.” Shah merenung tajam wajah Iris yang ketakutan. Sesekali, si adiknya itu turut mengalirkan air mata, namun tak pula ditahan daddy mereka dari memukul abangnya.
          “Argh!” Merah padam wajah Shah akibat dipukul buat ke sekian kalinya. Berkerut-kerut dahi Iris menahan rasa ngeri melihat abangnya dipukul.
          “Daddy, please jangan pukul abang lagi. Iris sayang abang. Abang cuma marahkan Iris sebab Iris buat salah.” Akhirnya si adik mula bersuara.
          “Tapi, Shah tak patut cakap macam tu pada Iris.” Iris mengangguk sebelum dia menghampiri Shah dan memeluk pinggang abangnya.
          “Tak apa. Iris maafkan abang. Daddy, please jangan pukul lagi.”
          “Hisy... Blahlah! Aku benci kau.” Sejurus menutur ayat itu, tubuh Iris ditolak sehingga terjelepuk ke lantai. ‘Kenapalah tak semua orang sayangkan Iris? Kenapa abang bencikan Iris?
          
          Berminat? Pm fb MissElle El Husaini atau whatsapp 01133287838. Stock adalah terhad!!!

misselle_

@xoxo1342 boleh pm dkt fb atau whatsapp ya
Reply

xoxo1342

@ misselle_  nak miss elle
Reply

misselle_

JADIKAN AKU COPILOTMU 
          AKU nak kahwin dengan pilot! Satu ayat yang kedengaran seperti impian kakak tiri Cinderella yang terlalu mengharapkan seorang putera raja untuk menjadikan dirinya suri hati terluncur dari mulut seorang bakal peguam. 
            “Geramnya! Mama aku ni pun satu. Paksalah aku kahwin dengan mana-mana pilot, aku tak kisah. Dengan rela hati aku terima nikahnya, tahu tak?” – Tengku Maria Sherina.
            “Cik adik, lain kali kalau nak melintas jalan, jangan berangan. Boleh tak?” – Harriz Hakim.
             ‘MasyaAllah! Anak siapa pula dah aku peluk ni? Aku segera menjauhkan tubuh kami. Mata aku membulat memandang lelaki itu. Harriz Hakim?’ Siapa sangka angan-angan Mat Jenin milik Tengku Maria Sherina akhirnya menjadi kenyataan walaupun pertemuannya tidaklah seindah yang disangka.
            “Awak ni pilot, kan? Tapi, saya rasa awak tak sesuailah jadi pilot.. Sebab awak memang pandai jual minyak pada perempuan. Jadi, saya rasa awak lebih sesuai jadi playboy atau maybe kerja yang lebih ke arah bidang tu.” Ujar Sherina selamba.
             “Awak rasa macam tu? Hurm... Maksudnya, minyak yang saya jual ni berkualiti juga ya sehingga awak pun tertarik.” – Harriz Hakim
            “Satu lagi, awak memang suka perasan,”- Tengku Maria Sherina
            “Tapi, saya selalu perasan benda yang betul,” jawab Harriz seakan-akan berbisik membuatkan sekeping hati milik Tengku Maria Sherina mula terasa getaran yang luar biasa. Namun dugaan hadir tatkala dua hati mula mencintai satu sama lain sehingga membawa kepada perpisahan. Namun siapa sangka disebalik semua yang terjadi, terselit sebuah kisah yang tidak pernah diketahui oleh Sherina. 
          
          Harga : RM 27 sm, RM 30 ss 
          
          Berminat? Boleh pm fb MissElle El Husaini atau whatsapp +601133287838
          
          Stock return baru dapat pada El jadi sesiapa berminat boleh pm yaaa.. stock terhad. Once habis, tak tau bila ada lagi. So, cepat dapatkan sebelum terlambat. Ni selepas setahun lebih baru available semula. Lepas ni kalo habis tak tau la akan ada lagi ke atau nasib dia sama mcm DOML.