Sapa follow aku, aku followback.

Nama mia panggil sis
07 lines
Taken dari 1/10/2020
♊ GEMINI
Girls
Budak melyu terakhir
Pencari idea yang tak konsisten
Hidup santai
Tunggu notification 24 jam

Minat

Bts
Twice
Blackpink
Itzy
Txt
Seventeen
Got7
Nct
Super junior
Shinee
Monsta x
X1
Pentagon
Wanna one
Superm
Red velvet
Winner
Mamamoo
Ateez
Sf9
Astro
Apink
Golden child
Exo
Vav
Treasure
Ikon
  • dalam bilik
  • JoinedMarch 8, 2020



Last Message
miakookie143ar miakookie143ar Mar 16, 2021 12:53PM
Tolong lah tengok art simple ni kalau x cantik bagi lah tau  sayang koranghttps://www.wattpad.com/story/262428059
View all Conversations

Stories by miachan
my art by miakookie143ar
my art
aku bosan tau tapi aku ade hobi lukis atas phone so aku tak tau nk tunjuk kat sapa so saya nk tunjuk kat sini...
ranking #644 in ateez See all rankings
hambar kpop by miakookie143ar
hambar kpop
lantah lah meme apa yang aku jumpa asalkan jadi lawak hambar. 😂🙂😑🥴
ranking #187 in twice See all rankings
zodiac by miakookie143ar
zodiac
all about your zodiac. aku guna bahasa rojak je tau kadang english kadang melayu. sebelum masuk korang kena t...
ranking #13 in leo See all rankings
8 Reading Lists