Aku cuma seorang gadis yg masih sekolah,tak berapa cantik dan suka membaca cerita orang lain untuk dapatkan idea untuk tulis karangan Bm😁

Nak follow,tekan je follow.Kalau nak folobek,remind kat message board.Sis sedia menanti😃😉

Works:

1)KOMIK LAWAK KAMPUS

Jemput baca gais👆👆👋👋
  • Bukit Katil,Melaka
  • JoinedAugust 19, 2018


Last Message
melonbelon_ melonbelon_ Jun 05, 2019 01:22AM
Selamat hari raya...moga aidilfitri kali ini lebih bermakna..insyaallah
View all Conversations

Stories by Purplelover
MEMORIES by melonbelon_
MEMORIES
Senyuman dia,raut wajahnya yang manis,sentiasa tenang,ah!Susah untuk aku melupakan segalanya!Zaman sekarang,s...
ranking #5 in ikram See all rankings
KOMIK LAWAK KAMPUS by melonbelon_
KOMIK LAWAK KAMPUS
HAII🌻🌻 Kali ni,Seri nak buat KOMIK LAWAK KAMPUS✌✌Harap korg baca n vote kay? 100% dari google/instagram.Kal...
ranking #4 in xena See all rankings
7 Reading Lists