• JoinedNovember 29, 2020


Last Message
mavishkaa mavishkaa Sep 12, 2021 01:20PM
Pjeset e tjera te historise postohen ne darke rreth ores 10❤️❤️❤️❤️
View all Conversations

Stories by Mavishkaa❤️
ℕ𝕛𝕖 𝔸𝕧𝕖𝕟𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕖 ℝ𝕖 by mavishkaa
ℕ𝕛𝕖 𝔸𝕧𝕖𝕟𝕥𝕦𝕣𝕖 𝕖 ℝ𝕖
Ace Dalsani. Don i mafies Ruse-shqipetare merr nen trashegimi fronin e babait te tij Aleks Dalsani. Giana Ku...
ranking #19 in girlpower See all rankings
Our Thug Life💸❤️ by mavishkaa
Our Thug Life💸❤️
Historia ime e dyte. Kjo histori flet per 2 shoqe te ngushta qe nga femijeria qe vendosin te jetojne se bashk...
ranking #3 in bffsforever See all rankings
Kunder gjithckaje by mavishkaa
Kunder gjithckaje
Nje vajze dhe nje djale te cilet takohen se bashku vitin e trete te kolegjit. Se bashku studiojne ne akademin...
+7 more
2 Reading Lists