putus cinta memang sakit, tapi sakit lagi kalau putus, tapi masih cinta

OHHHHHHHH MACAM SIYEI 🤘
  • lost in japan
  • JoinedJanuary 30, 2016


Last Message
kouwusuke kouwusuke Dec 27, 2018 12:43PM
aku senanya malas nak update ff aku yang tah pape tu. idea banyak tapi tu lah dah meningkat umur ni memasing pun busy en ada life sendiri huehuehue aKU SEBOK PUSH RANK PUBG AKU HAHAHAHAH 
View all Conversations

Stories by qisqisqis
[ON GOING] revenge "ohsehun" by kouwusuke
[ON GOING] revenge "ohsehun"
" aku akan pastikan korang dapat balasan yang setimpal. " ©-@jaystrnn 🌸 171212 thanks @-hkthfw for...
ranking #45 in kyungsoo See all rankings
[RE-EDIT] realiti kehidupan  by kouwusuke
[RE-EDIT] realiti kehidupan
[RE-EDIT ]kau tak boleh lari dari realiti hidup, sebab kau kena hadapi semuanya walaupun menyakitkan. kan? #...
ranking #129 in sia See all rankings
[ON EDIT] dreams "kimtaehyung" by kouwusuke
[ON EDIT] dreams "kimtaehyung"
NOTE ⚠: Please be noted that I will re-edit this short story ASAP. Thank you. (171226) " mimpi bukan sel...
3 Reading Lists