Aku dah tulis buku untuk Fixi dan Jemari Seni. Jualan dia boleh la. Aku ni tak pandai mana. Aku tulis cerita cerita yg dekat dengan aku je. Macam novel Kasyaf tu dekat tempat kerja aku kl sentral. Ranea pun sama, cuma bila dia pergi ke another dimension through astral projection theory tu aku kena mimpi-mimpi la sikit. Sakit kepala nya masa nak construct parallel universe punya teori dan alternate planet untuk bumi dekat goldilocks region tu lah. Setakat cold fusion reactor dekat agensi nuklear malaysia tu biasa2 je sebab benda tu dekat dengan aku. Aku kan jurutera. Boleh la nak kencing sikit bab bab fizik ni macam Michio Kaku.

Aku tulis sekarang cerita Telaga pun dekat dengan aku. Hidup aku. Cerita yg banyak mencorakkan habitat aku sekarang.
  • Kuala Lumpur
  • JoinedAugust 8, 2015



Last Message
khairimohd khairimohd Feb 15, 2019 01:08AM
Lepas cuti kerja menimbun seperti Eifel, maaf aku xsempat lg mengerjakan wattpad. Oh ya, telaga akan ke meja editor fixi by end of this month so doakan ia berjaya dibukukan ok.
View all Conversations

Stories by khairimohd
TELAGA by khairimohd
TELAGA
Pengalaman penulis membesar di sebuah rumah pusaka yang mempunyai sejarah tersendiri. Rumah itu mempunyai tan...
+1 more
Kasyaf by khairimohd
Kasyaf
First edition published by Fixi. Second edition published by Antigraviti. Sekuel: Ranea, prekuel: (dalam pem...
Ranea by khairimohd
Ranea
Published by Antigraviti, Feb 2018 Sambungan novel Kasyaf. Prof. Zack, selepas makmal rahsianya di Agensi Nu...
ranking #13 in fixi See all rankings
1 Reading List