kejimsaan

hi :) nak mintak korang punya pendapat boleh ?  important question. harap sangat sesiapa yang baca ni boleh bagi respon
          	
          	so macam ni, masa tahun 2018. aku ada promote army bomb dekat status sebab army bomb yang aku promote tu kinda murah harganya. lagi pula, ig shop yang aku promote tu ig internet friend aku. aku kenal dia. so apa salahnya aku buat baik by promote her ig. pastu ramai reply and salah satunya kawan sekolej aku. dia pun army jugak. nak dijadikan cerita, dia jadi beli army bomb tu
          	
          	selepas 2 bulan 3 bulan macamtu, kawan aku chat aku. dia cakap yang dia tak dapat apa apa mesej dari si seller tu langsung. aku dah macam tak sedap hati dah so aku stalk ig si seller tu. si seller tu ada buat annoucement yang dia mintak maaf banyak banyak sbb dia kena scam by her supplier and barang tu memang takkan dapat. dan dia berjanji yang dia akan refund balik slow slow. sumpah weh aku hangin satu badan masa tu and aku terus dm dia maki apa semua
          	
          	sampai ke harini, 4 June 2020, dia masih tak kasi refund lagi. aku chat dia, dia tak reply. kitorang ada buat group whatsapp untuk sesiapa yang terkena dengan seller tu. ramai juga terkena and 2 3 orang dari group tu dah dapat refund dari si seller. si seller cakap dia masih berusaha untuk dapatkan duit. yang aku tak boleh blahnya dia kasi refund dekat orang lain dulu like aku (aku mewakili kawan aku sbb aku rasa bersalah) cust paling lama. yang lain semua cust dari tahun 2019. aku sorang je 2018
          	
          	so my question is.. korang rasa aku bersalah ke dalam hal ni ? sumpah aku macam rasa bersalah gila dekat kawan aku. if aku tak promote ig shop dia tu semua benda ni takkan berlaku. bukan army bomb je dia beli, seventeen punya lightstick pun dia beli jugak. aku ingat nak kasi duit aku je dulu dekat kawan aku sbg ganti tapi total dia RM 200+ lebih weh... aku tak sekaya tu :'))
          	
          	kalau korang jadi kawan aku, korang marah aku ke ? 

RaraNadirah

@ kejimsaan  Klau akk jujur jadi..akk mrh juga..... mungkin siap crut.  Tpi x lma kjp je 
Reply

parwaykim-

@kejimsaan bagi paw lah, akak tak salah pun. If paw jadi kawan akak yang beli barang dia tu pun paw takkan salahkan akak .Yeah, paw faham perasaan akak tu mesti rasa bersalah gila an sebab kenalkan igshop tu kat kawan akak tapi nak buat acaner, bukan rezeki dia ems. Seller tu pun macam tak  patut je mintak duit sekaligus terus , dahla cust beli banyak huhu. Better akak bincang baik ii dengan kawan akak yang terkena tuuu
Reply

b0bam1lk4u

Thank you for follow back my dear ! ❤️✨

-THEWOLY

tyou vommentnyaaa sayangg ❤

-channa

lisa bf chapter 13 tak dapat ke hfsklwlocomd

-channa

@kejimsaan alhamdulillah tenkiu laling ❤️
Reply

kejimsaan

@-channa eh ? boleh jeee. takde sebarang error yg berlaku
Reply

kejimsaan

hi :) nak mintak korang punya pendapat boleh ?  important question. harap sangat sesiapa yang baca ni boleh bagi respon
          
          so macam ni, masa tahun 2018. aku ada promote army bomb dekat status sebab army bomb yang aku promote tu kinda murah harganya. lagi pula, ig shop yang aku promote tu ig internet friend aku. aku kenal dia. so apa salahnya aku buat baik by promote her ig. pastu ramai reply and salah satunya kawan sekolej aku. dia pun army jugak. nak dijadikan cerita, dia jadi beli army bomb tu
          
          selepas 2 bulan 3 bulan macamtu, kawan aku chat aku. dia cakap yang dia tak dapat apa apa mesej dari si seller tu langsung. aku dah macam tak sedap hati dah so aku stalk ig si seller tu. si seller tu ada buat annoucement yang dia mintak maaf banyak banyak sbb dia kena scam by her supplier and barang tu memang takkan dapat. dan dia berjanji yang dia akan refund balik slow slow. sumpah weh aku hangin satu badan masa tu and aku terus dm dia maki apa semua
          
          sampai ke harini, 4 June 2020, dia masih tak kasi refund lagi. aku chat dia, dia tak reply. kitorang ada buat group whatsapp untuk sesiapa yang terkena dengan seller tu. ramai juga terkena and 2 3 orang dari group tu dah dapat refund dari si seller. si seller cakap dia masih berusaha untuk dapatkan duit. yang aku tak boleh blahnya dia kasi refund dekat orang lain dulu like aku (aku mewakili kawan aku sbb aku rasa bersalah) cust paling lama. yang lain semua cust dari tahun 2019. aku sorang je 2018
          
          so my question is.. korang rasa aku bersalah ke dalam hal ni ? sumpah aku macam rasa bersalah gila dekat kawan aku. if aku tak promote ig shop dia tu semua benda ni takkan berlaku. bukan army bomb je dia beli, seventeen punya lightstick pun dia beli jugak. aku ingat nak kasi duit aku je dulu dekat kawan aku sbg ganti tapi total dia RM 200+ lebih weh... aku tak sekaya tu :'))
          
          kalau korang jadi kawan aku, korang marah aku ke ? 

RaraNadirah

@ kejimsaan  Klau akk jujur jadi..akk mrh juga..... mungkin siap crut.  Tpi x lma kjp je 
Reply

parwaykim-

@kejimsaan bagi paw lah, akak tak salah pun. If paw jadi kawan akak yang beli barang dia tu pun paw takkan salahkan akak .Yeah, paw faham perasaan akak tu mesti rasa bersalah gila an sebab kenalkan igshop tu kat kawan akak tapi nak buat acaner, bukan rezeki dia ems. Seller tu pun macam tak  patut je mintak duit sekaligus terus , dahla cust beli banyak huhu. Better akak bincang baik ii dengan kawan akak yang terkena tuuu
Reply

penadlahkoo

Assalamualaikum,
          
          
          
          Nanad cuma nak ucapkan terima kasih sebab sudi setia dengan LOAS S1 sampai tamat ! Segala komen dan vote nanad sangat hargai ! Terima kasih sebab buat nanad senyum ! Borahae ❤✨

kejimsaan

@penadlahkoo wassalam. thanks for making that fanfic too! i enjoy it so much hehe. nado borahae ❤✨
Reply

kejimsaan

korang ni, biar je lah si haters tu. jangan dilayan sangat. makin layan makin dia suka. biar je dia kutuk, cakap sorang sorang. dosa biar dia sorang je yang tanggung.
          
          jadilah matang, jangan jadi menatang seperti dia :)

ParkKpopperz

@kejimsaan ♥️
Reply

taehazel

@kejimsaan betul!
Reply

kejimsaan

lupa bulan 4 sampai bulan 5 ni adalah bulan yang paling busy. em ayuhlah kita bersengkang mata menghadap nota dan assignment ;------;

XiaoSong_HanMin

@kejimsaan HAHHAA!!!OK!꒰⑅ᵕ༚ᵕ꒱˖♡
Reply

kejimsaan

@XiaoSong_HanMin hahahahhaha tk apa XD guna aku-kau pun boleh. ramai je guna aku-kau. kalau guna saya-awak nanti rasa macam ada dinding besar di antara kita hahahah
Reply

XiaoSong_HanMin

@kejimsaan lahh...dh uni...so,ur my senior...so,nk terus gna kau-aku or awk-sy nih?ke akak?HAHAAHHA..igtkn muda lgi...sorry
Reply

kejimsaan

so i watched some fancam dekat bangtantv and i do realized that ada beberapa member buat kesilapan masa atas stage.
          
          for example seokjin, banyak kali aku perati dia terjarak jauh daripada member yang lain. sebab kes yang ni laa kan seokjin dengan tae gaduh masa burn the stage haritu :/
          
          and also masa perform no more dream tahun 2017. part jungkook angkat jimin tu, seokjin jatuh dengan awal padahal jimin belum tendang lagi. oh boy XD
          
          pastu time perform gogo. yoongi tertelengkan kepala dia 2 kali (sepatutnya sekali je) hahahhaha XD
          
          and ada jugak masa dah nak sampai akhir lagu, jimin terlanggar jungkook. tak sempat tekan break ㅋㅋㅋ

kejimsaan

Reply

XiaoSong_HanMin

@kejimsaan kpop idol mmg suka buat silap tpi diorang ttp comel
Reply

kejimsaan

menangis ketika sedang bermimpi is another level. aku mimpi apa siak sampai menangis tersedu sedu hshshsh

kejimsaan

sepanjang kuaritin ni adalah jugak sis tengok beberapa movie and drama dekat tv. and plot twist yang paling aku ingat adalah :
          
          1st - mereka sepupu but sebenarnya mereka adalah adik beradik kandung
          
          2nd - isteri dia dah meninggal and suami dia tak percaya but at the end rupa rupanya dua dua dah meninggal (sumpah yg ni aku rasa nak carut)
          
          3rd - anak saudara dia obses dekat satu laki ni. mak saudara dia nasihat suruh berubah but at the end mak saudara dia ni sebenarnya psycho. tk boleh tengok anak saudara dia tersakiti
          
          im looking forward for the next movie @ drama sbb aku ni bukanlah jenis seorang suka layan that thing ._.