Misca-ti ochii de la stânga la dreapta, citind asta. Faci cunostintă cu o parte din mine, însă  nu te las să ma cunoşti complet.
Ador misterul. Imi curge prin vene, ajungând să pătrundă pana in cele mai întunecate coridoare ale palatului meu. Da, trăiesc intr-un castel. O cetate cu o infinitate de camere, fără ca cineva să fi reusit sa le numere pe toate pana acum . Rişti să te pierzi, aventurierule! Tot ce pot face si imi stă in puteri este sa te atentionez încă de la început .
Iubesc liniştea. În palatul meu domnește armonia, dezordinea şi gălăgia au fost legate in 7 lanțuri groase si închise în cea mai umbroasă temniță. Nu sunt un dictator să cer supunere totală. Toti soldații castelului meu işi spun cuvantul zi de zi, însă o fac după regula generală, si anume in liniste.
Gandesc prea mult. Imi analizez in parte fiecare soldat, căutând sa-i fie bine. Fug disperată încercând sa ii descopăr pe restul, insă ajung sa ma pierd pe mine insumi.
Hrana mea este iubirea. Domnesc singură, iubindu-i pe cei ce n-au simtit afectiune până acum. Ii las sa caute singuri. Descoperim împreună, ca la final să mergem pe drumuri diferite. Imi veghez oamenii cu atenție, intervenind doar atunci cand strigătul lor prea puternic aproape imi sparge timpanul.
Mister. Omul in sine este un cufar plin de secrete, iar dupa cum spun basmele, o singură persoana are cheia.

★Facebook: https://www.facebook.com/maria.ilie.14

★Instagram :https://www.instagram.com/ilie_maria.07/?hl=ro
  • brașov
  • JoinedMarch 26, 2015Last Message
iliemaria07 iliemaria07 Aug 15, 2017 04:39PM
Salutare dragii mei!Am pus bazele unei noi carti, si anume "Memoriile unui pescar"In cazul in care este cineva interesat,gasiti primul capitol publicat. Va pup  si va imbratisez!
View all Conversations

Stories by Măriuc ✔
Memoriile unui pescar by iliemaria07
Memoriile unui pescar
―Pescare,ce e lumea? ―Nimic. ―Cum nimic? ―Omul s-a născut din om, deci la rândul lui este şi el om. Lumea a...
Cronicile Gumiho  by iliemaria07
Cronicile Gumiho
Orice legendă, se schimbă. Orice poveste, este spusă la nesfârşit. Orice basm, este trăit în continuare, şi o...
1 Reading List