i_seira_mou_tora_

Λέω να ξανά βάλω τον οδηγό μπροστά... Ψήνεται κανείς να βοηθήσει :');

i_seira_mou_tora_

@ astrasthnkamarh So, ενδιαφέρεσαι;
Reply

astrasthnkamarh

@i_seira_mou_tora_ low key εγώ... Όσο έχουμε διαδικτυακά :") 
Reply

i_seira_mou_tora_

@ Baifi88 Στο κομμάτι της έρευνας, κυρίως. Αν υπάρχει όρεξη και χρόνος φυσικά!
Reply

i_seira_mou_tora_

Λέω να ξανά βάλω τον οδηγό μπροστά... Ψήνεται κανείς να βοηθήσει :');

i_seira_mou_tora_

@ astrasthnkamarh So, ενδιαφέρεσαι;
Reply

astrasthnkamarh

@i_seira_mou_tora_ low key εγώ... Όσο έχουμε διαδικτυακά :") 
Reply

i_seira_mou_tora_

@ Baifi88 Στο κομμάτι της έρευνας, κυρίως. Αν υπάρχει όρεξη και χρόνος φυσικά!
Reply

i_seira_mou_tora_

"Και στο κάτω κάτω, η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα δεν έχει προσφέρει τίποτα στην χώρα, ενώ η ελληνική αστυνομία και ο στρατός έχουν προσφέρει πολλά θετικά στον λαό." [ Σχόλιο αγνώστου στο διαδίκτυο ]
     
     Μου αρέσει που αρκετοί άνθρωποι ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να αναφέρονται στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα σαν είναι κάποιου είδους κίνημα, πάρα μια ομάδα ανθρώπων με διαφορετική σεξουαλική ταυτότητα και προσανατολισμό.
     
     Γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος πως η σεξουαλικότητα αποτελεί απλά ένα ανθρώπινο χαρακτηριστικό, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών ή των ματιών;
     
     Ξέρετε κάτι; Νομίζω πως ούτε και τα άτομα με ξανθιά μαλλιά έχουν συνεισφέρει κάπου ουσιαστικά στην κοινωνία.
     
     ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ;!
     
     Προτείνω να τους σκοτώσουμε όλους για το καλό της χώρας μας :)

astrasthnkamarh

@NightOwlArts δεν θεωρώ ότι γενικευω. Αρχικά λέω οι περισσότεροι, και το συγκεκριμένο το λέω διότι, ακόμα και αν αρκετοί αστυνομικοί δεν χρησιμοποιούν τη βία, ελάχιστοι καταθέτουν κατά αυτών των συναδέλφων τους που το κάνουν- συνήθως τους δίνουν δίκιο, και για αυτό το θεωρώ γελοίο όλο αυτό, ειδικά με βάση πρόσφατα βίντεο που φαινόταν ξεκάθαρα το φταίξιμό τους. Αυτό ναι, το θεωρώ γελοίο. Εντούτοις πολλά επιχειρήματα δεν στέκουν και κυρίως σε αυτό έδωσα βάση. Δεν είπα ότι δεν σέβομαι αυτούς ή τη δουλειά τους,που σε άλλες περιπτώσεις αποτελεί και λειτούργημα. 
Reply

NightOwlArts

@ astrasthnkamarh Ας μη γενικεύουμε καλύτερα. Ούτε όλοι οι αστυνομικοί είναι γελοίοι ούτε οι περισσότεροι, και φυσικά ουτε όλοι οι πολίτες είμαστε καλοί (π.χ.βλεπε εκείνον που έριξε τον 24χρονο αστυνομικό από το μηχανάκι) Πιστεύω ότι το πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις είναι το κάθε προβληματικο άτομο ως άτομο και μονάδα. Είναι καλό να υπάρχουν αντιδράσεις στη βία, αλλά όχι με βία και γενικεύσεις :) 
Reply

astrasthnkamarh

@i_seira_mou_tora_ τα επιχειρήματα υπέρ των αστυνομικών είναι τόσο γελοία όσο και οι (περισσότεροι) αστυνομικοί. 
Reply

i_seira_mou_tora_

Έχετε προσέξει πως κάθε φορά που ο πρωταγωνιστής μιας ταινίας είναι συγγραφέας απεικονίζεται ως ένας ψυχοπαθής δολοφόνος με γυαλιά που -αν και επιτυχημένος- δεν εχει έμπνευση για το επόμενό του έργο οπότε αποφασίσει να προβεί σε πιο... ζωντανές μεθόδους;
     
     Σοβαρά τώρα ρε παιδιά;
     
     Δεν φοράμε όλοι γυαλιά εδώ μέσα!

Cherry_girl_8

@i_seira_mou_tora_ Η αλήθεια μου είναι ότι πρώτη φορά ακούω αυτό το σενάριο. Μάλλον επειδή δεν βλέπω ταινίες του Hollywood. Αλλά ακόμα κι έτσι... Γιατί; Ποιός τα σκέφτεται αυτά; :/
Reply

Darknnesangel

Τα γυαλιά σε πείραξαν;εδώ απεικονίζουν τους συγγραφείς ως ψυχοπαθείς δολοφόνους 
Reply

SvetlinLothrak

@i_seira_mou_tora_ Χαχαχα, οχι δεν φορατε. Αλλα εξακολουθουμε να υπαρχουμε και εμεις που φοραμε και μια ψυχοπαθεια την εχουμε... but I do see your point, I do!
Reply

i_seira_mou_tora_

Να ανοίξω το graphic shop...
     
     Να μην το ανοίξω...
     
     Να το ανοίξω....
     
     (Μαδάω μαργαρίτα)
     
     Τι λέτε;

the_girl_who_knew_

@ i_seira_mou_tora_ να ανοίξεις 
Reply

SvetlinLothrak

@i_seira_mou_tora_ Yop. Share your gifts... <3
Reply

WonderWomanForEver

@ i_seira_mou_tora_ Να το ανοίξεις, Ρηνιώ ❤❤❤
Reply

i_seira_mou_tora_

Η φόρμα ξανά άνοιξε! Προς λύπη μου όμως σας ενημερώνω πως θα δεχτώ μόνο βιβλία νεανικής λογοτεχνίας, μέχρι να πάρω λίγο τα πάνω μου. Σας περιμένω!
     https://www.wattpad.com/story/197578889

i_seira_mou_tora_

@ medicina- Φοβάμαι πως όχι :')
Reply

medicina-

@i_seira_mou_tora_ ισχύει ακόμα;
Reply

i_seira_mou_tora_

@ -xamomilaki- Μου έστειλαν και φαντασίας, οπότε αν είναι ενδιαφέρον η πλοκή θα το δεχτώ ;)
Reply

i_seira_mou_tora_

Επιστρέψτε μου λοιπόν, μέσα σε όλη αυτή την τρέλα, να πω και εγώ κάτι:
     
     Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου η έννοια της "άποψης" έχει διαστρεβλωθεί σε τόσο αηδιαστικό βαθμό που η χρήση της έχει καταλήξει να είναι σχεδόν αποκλειστικά τυπική.
     
     Οποιαδήποτε σχόλια με σεξιστικό, ομοφοβικό ή ρατσιστικό υπόβαθρο πλέον θεωρούνται "γνώμες" ή "ελευθερία του λόγου" και φυσικά "Ποιος είσαι εσύ και τι σε νοιάζει τι λέει ο καθένας;".
     
     Όμως, αν παρασυρθείς και εκφράσεις τις προτιμήσεις σου σχετικά με τη τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία -ή σε γενικά πλαίσια με οτιδήποτε που διακρίνεται σε διάφορες μορφές και κατηγορίες- τότε κατευθείαν θα υπάρξουν αντιδράσεις που θα υποστηρίζουν πως "δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την ποιότητα" ή πως "δίνεις αξία σε σκουπίδια" και βέβαια πως τολμάς και αν είναι ποτέ δυνατόν να "Σου αρέσουν αυτές οι μπούρδες;". Κάπως έτσι καταλήγεις να είσαι αυτός που όλοι δείχνουν και χλευάζουν, γιατί έχεις χάσει κάθε δικαίωμα να πεις την γνώμη σου σε οποιαδήποτε άλλον τομέα από την στιγμή που λατρεύεις κάτι που αντιπαθεί η πλειοψηφία.
     
     Γιατί κανονικά βιβλία θεωρούνται μόνο τα κλασικά.
     Γιατί μόνο οι ρεαλιστικοί πίνακες είναι οι άξιοι και οι ωραίοι.
     Γιατί οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας είναι για τους φαντασμένους.
     
     Για αυτό λοιπόν, αφήστε τον άλλο να κάνει ό,τι τον ευχαριστεί προσωπικά ακόμα και αν τα γούστα σας δεν συμβαδίζουν. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και αλίμονο αν καταλήξουμε να θεωρούμε διεστραμμένο αυτόν που προτιμά τα μυθιστορήματα τρόμου από τα κοινωνικά.
     
     [ Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι ούτε σε αυτούς που κάνουν πλάκα ούτε σε αυτούς που απλά εκφράζουν ευγενικά την άποψη τους, αλλά σε αυτούς που αποσκοπούν να προσβάλλουν τον συνομιλητή τους. Ευχαριστώ. ]

Cherry_girl_8

@i_seira_mou_tora_ Επιτέλους, κάποιος το είπε!
Reply

i_seira_mou_tora_

@ WilliamTear Ναι, δυστυχώς είμαι ενήμερη πως η κατάσταση κρατάει από παλιά. Παρόλα αυτά, επειδή και εγώ βρέθηκα να κατηγορούμαι για τις προτιμήσεις μου, είπα να ανεβάσω μια φιλική υπενθύμιση. Εδώ τουλάχιστον η φωνή σου ακούγεται.
Reply

WilliamTear

@i_seira_mou_tora_ Αυτό καλή μου Ρηνιώ δεν είναι καινούριο ειδικά στην τέχνη και ακόμα πιο ειδικά στη δική μας τέχνη. Φαντασία και επιστημονική φαντασία θεωρούνταν πάντα υποείδος και υπολογοτεχνία, υπήρχε εποχή που ακόμα και το αστυνομικό το κοιτούσαν αφ' υψηλού. Ξέρεις πόσες φορές έχω ακούσει την έκφραση: Άσε τους φανταστικούς κόσμους και γράψε τίποτα φυσιολογικό;
      Ακόμα και τώρα που το φάντασι έχει διαδοθεί πολύ περισσότερο σε κοιτάνε περίεργα αν διαβάζεις τέτοια βιβλία. Οι περισσότεροι που πορώθηκαν με το Game Of Thrones σαν σειρά δεν είχαν ιδέα για τα βιβλία!
Reply

i_seira_mou_tora_

"Ο Παύλος τα κατάφερε."
     
     Έστω και εφτά χρόνια μετά, η δικαίωση ήρθε!

WilliamTear

@i_seira_mou_tora_ Αργά αργά αλλά προοδεύουμε, ξεπεράσαμε τον πολιτικό φανατισμό των παλαιότερων εποχών. Όταν ήμουν στην ηλικία σου, δεν είχαμε Χρυσή Αυγή κλπ ο παγκόσμιος και η φρίκη του ναζισμού ήταν πολύ πιο κοντά και δεν τολμούσαν να εμφανιστούν. Είχαμε όμως ξύλο στους δρόμους σε προεκλογικές περιόδους μεταξύ τοπικών οργανώσεων και άλλα τέτοια όμορφα. Οπότε πάμε μπροστά αν και με πολύ αργά βήματα.
      Το ότι έκανε τόσα χρόνια να αποδοθεί δικαιοσύνη είναι δυστυχώς εγγενές πρόβλημα των δικαστηρίων μας, αργούν πάρα πολύ ακόμα και τα τροχαία δικάζονται μετά από πόσα χρόνια.
Reply

i_seira_mou_tora_

@ WilliamTear Ναι συμφωνώ, μα στην συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν παίρνω κάποια θέση. Απλά χαίρομαι που επιτέλους αποδόθηκε δικαιοσύνη.
Reply

WilliamTear

@i_seira_mou_tora_ Μην παρασύρεσαι τόσο εύκολα Ρηνιώ, η άκρα Αριστερά είναι το ίδιο κακή με την άκρα δεξιά. Δεν λέω ότι κακώς καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή απλά θα ήταν ακόμα καλύτερα να απαλλαγούμε από όλες αυτές τις φραξίες.
Reply

i_seira_mou_tora_

2: "Τι επιχειρήματα χρησιμοποίησαν;"
     > Σάρα = " Φυσιολογικό: Φύση+Λογική. Εγώ μόνο ωάριο και σπερματοζωάριο ξέρω. Είναι ανώμαλοι και όσο πιο γρήγορα το αποδεχτούν τόσο το καλύτερο."
     [ Ωστόσο: Φυσιολογικό θεωρείται κάτι που επιτρέπεται από τους νόμους της φύσης και το παρατηρούμε σχετικά συχνά. Ένας ορισμός που ταιριάζει πλήρως στην ομοφυλοφιλία. ]
     > Μάρα = "Ο μέγας Αλέξανδρος έφερε την Ελλάδα μπροστά, και τότε αναρχικοί δεν υπήρχαν για να καταστρέψουν το έργο του. Ο Χίτλερ έκανε το ίδιο με την Γερμανία. Εε ρε πούστηδες και να ζούσε ένας από τους δύο τώρα."
     [ Ωστόσο: Ο ένας έδειχνε κάποιον στοιχειώδη σεβασμό στους πολιτισμούς που συνάντησε, ενώ ο άλλος έκανε τους Εβραίους σαπούνια. ]
     > Κακό συναπάντημα = "Τουλάχιστον εγώ δεν είμαι αναρχικός να καταστρέφω τις περιουσίες του άλλου. Οι φασίστες δεν κάνουν τέτοια πράγματα."
     [ Ωστόσο: Ούτε οι λαθρέμποροι ναρκωτικών ούτε οι βιαστές συνηθίζουν να σπάνε τζαμαρίες, αλλά αυτό δεν κάνει τις ενέργειες τους λιγότερο εγκληματικές. ]
     
     3: "Γιατί ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους;"
     > Καλή ερώτηση. Και εφόσον επιλέγω να ασχοληθώ ίσως δεν θα έπρεπε να παραπονιέμαι. Οι απόψεις των ανθρώπων διαμορφώνονται με βάση τις εμπειρίες σε συνδυασμό με την παιδεία τους. Με πιάνω αρκετές φορές να προσπαθώ να συνετίσω κάποιον με τέτοιες υποτιθέμενες γνώμες εις βάρος κάποιων ανθρώπων, θεωρώντας πως θα καταφέρω να τους πείσω πως η παιδεία που διδάχτηκαν δεν είναι σωστή. Τι αν θα συνεχίσω να το κάνω, παραμείνει άγνωστο.

hetachterhuis

@ i_seira_mou_tora_ καταρχάς η Σάρα που το παίζει και Μπαμπινιώτης -τρομάρα να της έρθει- με σκότωσε. Ήμουν θεωρητική κατεύθυνση και ειλικρινά πιο άστοχη ερμηνεία μιας ετυμολογίας δεν έχω συναντήσει ποτέ μου. Επίσης, ο μέγας Αλέξανδρος με τις μάχες που του κατέβασε η κούτρα του να κάνει σκότωσε ΠΟΛΛΟΎΣ ανθρώπους για να κατακτήσει τόσα εδάφη, συν το ότι επειδή έτσι του άρεσε ρε αδερφέ, πήρε Περσίδες γυναίκες για τον ίδιο και όλο του το στράτευμα. Και μην πει κανείς ότι οι γάμοι έγιναν με αμοιβαία συναίνεση ή ότι δεν βιάστηκαν γυναίκες. Για να μη το κουράζουμε πολύ τέλος πάντων, ο πόλεμος και μόνο που έκανε ο Αλέξανδρος επί δέκα χρόνια για να καταπατήσει ολόκληρα βασίλεια ήταν απάνθρωπος από μόνος του, τα υπόλοιπα που προανέφερα είναι συνέπειες που ούτως ή άλλως επέρχονται σε έναν πόλεμο, σε κάθε ιστορική περίοδο. Μην πω ότι ο Χίτλερ μιμήθηκε τον αρχαίο Μακεδόνα, για τον οποίο λίγο έλειψε να συγκρουστούμε με γειτονική χώρα πολύ πρόσφατα (ναι για την Βόρεια Μακεδονία κάνω λόγο). 
Reply

Cherry_girl_8

@i_seira_mou_tora_ Αχ... τέτοιοι άνθρωποι είναι για τα σίδερα αλλά τι να τους κάνουμε; Ο ανεγκέφαλος δεν διορθώνεται ούτε με ψυχιατρικά φάρμακα!
Reply