Salut!

Sunt o visătoare ce hoinăreşte ca studentă prin Southampton, UK. Am 19 ani şi mă laud cu o imaginaţie destul de bogată, în ciuda pasiunilor nebuneşti pe care le-am dezvoltat pentru matematică, informatică, chimie şi fizică.

M-am născut în Buzău şi am copilărit în Bucureşti. Pasiunea pentru literatura universală a apărut imediat ce mama mi-a adus acasă cartea ,,Heidi" de Johanna Spyri. A fost prima carte de care m-am îndrăgostit, iar de atunci am ştiut că lectura avea să poarte un rol major în viaţa mea.

Un fapt interesant, însă, este că îmi place să gândesc logic, să rezolv probleme de matematică, informatică, să-mi pun mintea la contribuţie. De aceea, am încercat să găsesc intersecţia acestor două pasiuni total diferite şi m-am decis că aveam să creez şi să rezolv, totodată, problemele propriilor personaje!

Îmi place să scriu, de aceea scriu des câte ceva. Cu toate acestea, am momente de pauză în care refuz să lucrez la cărţi, din cauza penelor de inspiraţie, pentru că îmi doresc să aduc pe wattpad o lucrare cel puţin bună.

Partea bună este că sunt bipolară, iar partea proastă este că sunt bipolară. Mă ajută să scriu, deoarece sentimentele mele sunt mereu cele mai intense. Îmi place să îmi imaginez scenele pe care urmează să le scriu încă de la început şi să le trăiesc. Uneori visez că sunt în locul personajelor mele. Recunosc, nu este mereu cel mai frumos sentiment, dar trăim şi cu asta...

Nu sunt un om perfect, însă fiecare zi înseamnă un pas către schimbarea mea în mai bine...


Vă mulţumesc că aţi poposit pe pagina mea!

Lectură plăcută!

P.S. Mă găsiţi pe:
Snapchat: lori_newmede
Instagram: lorieecherry (Lorena Mitoi)
Facebook: Lorena Mitoi
  • Bucureşti
  • JoinedMay 21, 2013Last Message
hopelessmazur_ hopelessmazur_ Jul 11, 2017 02:05PM
Bac-ul a trecut, dragii mei, and... I'm back!Am decis să pun "Alissa" pe privat, momentan, întrucât nu am timp şi nici inspiraţie momentan... Prefer să public ceva de calitate decât să vă omor timpu...
View all Conversations

Stories by Lorena Mitoi
Gândurile unui înger prăpădit by hopelessmazur_
Gândurile unui înger prăpădit
Scurtă proză, oarecum filosofică, direct la subiect
ranking #263 in proza-scurta See all rankings
noapte bună by hopelessmazur_
noapte bună
o înşiruire de cuvinte care nu vor conta oricum
2 Reading Lists