Salut!

Sunt o visătoare din micul Bucureşti. Am 18 ani şi mă laud cu o imaginaţie destul de bogată, în ciuda pasiunilor nebuneşti pe care le-am dezvoltat pentru matematică, informatică, chimie şi fizică.

M-am născut în Buzău şi am copilărit în Bucureşti. Pasiunea pentru literatura universală a apărut imediat ce mama mi-a adus acasă cartea ,,Heidi" de Johanna Spyri. A fost prima carte de care m-am îndrăgostit, iar de atunci am ştiut că lectura avea să poarte un rol major în viaţa mea.

Un fapt interesant, însă, este că îmi place să gândesc logic, să rezolv probleme de matematică, informatică, să-mi pun mintea la contribuţie. De aceea, am încercat să găsesc intersecţia acestor două pasiuni total diferite şi m-am decis că aveam să creez şi să rezolv, totodată, problemele propriilor personaje!

Îmi place să scriu, de aceea scriu des câte ceva. Cu toate acestea, am momente de pauză în care refuz să lucrez la cărţi, din cauza penelor de inspiraţie, pentru că îmi doresc să aduc pe wattpad o lucrare cel puţin bună.

Partea bună este că sunt bipolară, iar partea proastă este că sunt bipolară. Mă ajută să scriu, deoarece sentimentele mele sunt mereu cele mai intense. Îmi place să îmi imaginez scenele pe care urmează să le scriu încă de la început şi să le trăiesc. Uneori visez că sunt în locul personajelor mele. Recunosc, nu este mereu cel mai frumos sentiment, dar trăim şi cu asta...

Nu sunt un om perfect, însă fiecare zi înseamnă un pas către schimbarea mea în mai bine...

Pentru întrebări, aveţi la dispoziţie căsuţa mea poştală şi contul de ask: http://ask.fm/loriecherie
Blogul meu: http://hopelessmazur.blogspot.co.uk/
Vă mulţumesc că aţi poposit pe pagina mea!

Lectură plăcută!

P.S. Mă găsiţi pe:
Snapchat: lori_newmede
Instagram: lorieecherry (Lorena Mitoi)
Facebook: Lorena Mitoi
  • Bucureşti
  • JoinedMay 21, 2013Last Message
hopelessmazur_ hopelessmazur_ Dec 19, 2016 07:14PM
Legenda spune ca ma apuc de treaba... in 5 minute...
View all Conversations

Stories by Lorena Mitoi
Gândurile unui înger prăpădit by hopelessmazur_
Gândurile unui înger prăpădit #847 in Short Story
Scurtă proză, oarecum filosofică, direct la subiect
Nemuritorii by hopelessmazur_
Nemuritorii #218 in Science Fiction
Fum de ţigară. Muzică multă. Alcool - Nu există bărbat care să scape unei reţete de seducere de succes... atât de bună, încât a devenit deja clişeică. Netrecătoare. Elena ştie asta. Însă oricât de plictisitor ar fi...
2 Reading Lists