👨‍👩‍👧‍👦 ada yang dm hulur salam perkenalan. Saya jenis yang simple je. Berkawan dengan sesiapa saja asalkan segalanya terbatas. Saya telah berkahwin dan mempunyai 5 orang anak. Itu paling utama.

Menulis bukan sekadar hobi tetapi memang minat dari kecil. Asalnya dulu menulis sajak, puisi kemudian beralih pada cerpen dan akhirnya novel.

Cinta erina (on hold). Ini adalah novel pertama saya. Manuskrip yang pertama pernah saya submit pada publisher selepas beberapa kali di suruh edit, akhirnya di reject 🤣

Lepas pada tu terus down selama bertahun-tahun. Ada dua tiga novel yang telah saya hasilkan melalui tulisan tangan tetapi hilang di telan ombak rindu 😋

Tahun lepas kembali menulis Aku yang kau lukai sebelum mengenal wattpad. Dan kini, Aku yang kau lukai telah pun tamat. Reader AYKL telah mencecah 10K. Alhamdulillah.

Terima kasih pada korang yang sudi singgah dan baca hasil karya saya. Komen dari korang amat saya hargai. Jika salah, mohon tegur agar dapat saya perbaiki.
  • kuala lumpur
  • JoinedMarch 20, 2018



Last Message
fazilah_rahman fazilah_rahman Jul 14, 2019 03:58AM
Hai readers... semoga korang semua sihat selalu... pada yang setia menanti updated Dia... Miss Red, saya nak minta maaf banyak-banyak ye. Saya busy nak stock take. In shaa Allah lepas stock take, say...
View all Conversations

Stories by Fazilah Rahman
Dia... Miss Red by fazilah_rahman
Dia... Miss Red
Tuan Shaz mula bersara dari dunia mafia apabila anaknya, Miss Red menunjukkan potensi untuk menerajui kumpula...
CINTA ERINA by fazilah_rahman
CINTA ERINA
Dari gadis lincah menjadi gadis yang sangat pasif lantaran dugaan yang diterimanya. Berusaha memungut kembali...
ranking #24 in novelis See all rankings
Aku yang Kau Lukai (Complete) - [Editing] by fazilah_rahman
Aku yang Kau Lukai (Complete) - [E...
Islah sentiasa cuba untuk menjadi isteri yang terbaik buat suaminya, Zaidi. Namun, segala usahanya seakan sia...
ranking #1 in kasih See all rankings
10 Reading Lists