dubsdab-

+ hii there, soo this is @aunisberry the 2nd admin of this acc.. i'm sending your author's message !
          	
          	dear readers, saya akn unpub buku mafia's lost wife buat beberapa bulan sebelum di repubish semula dgn version terbaru. mungkin storyline dia akan berubah 50% nnt jd saya harap awk semua sedia maklum
          	
          	stay safe everyone & have a nice day ♡︎
          	
          	                                                                            – author nina

bcrryujin

pickupline of today !?
          
          ➥ don't you think the rumor started the relate between us?
          
          + idk if this is pickupline-

bcrryujin

pickupline of today !?
          
          ➥ sorry, but you owe me a drink. Why? because when I looked at you, I dropped mine.

bcrryujin

pickupline of today !?
          
          ➥ i'm not drunk, i'm just intoxicated by you.
          
          メモ!:  don't normalise about "daddy issues" please? because daddy issues is not about your sugar daddy or romantic things or smh like that. it's about unhealthy relationship with your father.

mochi_lolly

Evening bebeh( ˘ ³˘)♥︎
          Dh mkan ke belum ni?

ly2x_rxs3

SALAM MAAL HIJRAH SAYANG SAYA!!\(*^▽^*)/
          
          MAAFKAN LILY YE KALAU ADA SALAH SILAP DENGAN AWAK? 
          
          GOODNIGHT!! (◠‿◠✿)

bcrryujin

▬▬  MKN HANA everywhere!
          
          Di Malaysia dah tersebarnya satu penyakit yang lebih berbahaya daripada Covid-19 iaitu varian Delta.
          
          + lah nama kelas aku Delta ಠ_ಠ
          
          Jadi yang mana duduk kat Kuala Lumpur tu, jaga-jaga la sikit eh? Sebab penyakit tu dah banyak kat KL.
          
          Berdasarkan pencarian saya pasal penyakit ni, dia tersebar mulai dari 'pemegang petrol'.
          
          Kalau kesan penyakit tu tak taulah.
          
          + tapi korang tau kan penyakit dia macam mana? hmm cane nak cakap eh?
          
          + ha! dia macam ada asma/semput gitu kalau tak silap Hana
          
          + haritu Hana ada search pasal penyakit ni kat India, pastu banyak la keluar pasal news tu. Hana tengok yang baru-baru punya, dia accident kat lebuh raya ಠ_ಠ
          
          + dia accident kat lebuh raya sebab penyakit tula! naik lori pulak tu ಠ_ಠ
          
          + banyak ambulance datang kat lebuh raya tu. pastu, ada sorang ni dia nampak macam tengah semput or something like that la tapi nampak macam pengsan pun ada, ish ntahla cane nak cakap tapi dia nampak macam semput au sampai doktor ambil macam yang untuk aturkan pernafasan tu.
          
          + apa ntah dia panggil, lupa dah.
          
          ha tu je kot yang Hana boleh bagitau. stay safe and stay healthy!

dubsdab-

+ hii there, soo this is @aunisberry the 2nd admin of this acc.. i'm sending your author's message !
          
          dear readers, saya akn unpub buku mafia's lost wife buat beberapa bulan sebelum di repubish semula dgn version terbaru. mungkin storyline dia akan berubah 50% nnt jd saya harap awk semua sedia maklum
          
          stay safe everyone & have a nice day ♡︎
          
                                                                                      – author nina

alychie-

gudnight to you :3
          sweet dream n luv u <300