Ε. Α.

Λοιπόν.. τι είναι η συγγραφή για μένα;

Η συγγραφή γεννήθηκε το 2016 όταν επιχείρησα να γράψω μια ιστορία. Παρόλ' αυτά απότυχα παταγωδώς γιατί ως γνωστόν τελειομανής δεν μου άρεζε η συντακτική γραφή μου. Τώρα πια έχω βελτιωθεί και προσπαθώ να επαναπρογραμματίσω τα διαβάσματα και τον ελεύθερο μου χρόνο.

Ωστόσο έχω μάθει πως η συγγραφή για μένα δεν είναι απλά μόνο ένα χόμπι αλλά σημαίνει πολλά. Πρώτον και πάνω απ' όλα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου. Είναι ένας τρόπος ο οποίος μπορώ να εκφράσω τις σκέψεις, τις διαθέσεις, τις συμβουλές, λόγια τα οποία δεν ειπώθηκαν, προσωπικότητες οι οποίες θα επιθυμούσα να έχω και άλλα πολλά. Είναι ο τόπος όπου μπορεί να γράψεις μυστικά και ο ίδιος ο αναγνώστης να τα αποκρυπτογραφήσει. Θα μπορούσα να γράψω ένα ολόκληρο κείμενο όμως καλύτερα να μην σας κουράζω.

Τέλος, μία συμβουλή: Ποτέ και εννοώ ΠΟΤΕ μην αφήσετε κάποιον να σας επηρεάσει από τα λεγόμενα του. Είτε είναι δάσκαλος είτε είναι συγγενής. Ο άνθρωπος μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να έχει θέληση και συνεχώς εξάσκηση.


Τωρινά βιβλία:


Τωρινές Σειρές:
The Bullying And The Bully (Non-Fiction)


(Οι ανανεώσεις σε κάθε βιβλίο θα είναι αργές.)
https://www.pinterest.com/casualclumsy/covers (Εδώ θα βρείτε τα εξώφυλλα που σας δημιουργώ.)

--Επιπρόσθετο σχόλιο για μένα--
Κάθε ψήφος και γνώμη είναι χρυσός. Όμως δεν ανεβάζω τις ιστορίες μου για να τις προωθήσω στην πρώτη θέση. Ούτε λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμούς. Ο σκοπός μου είναι να μοιραστώ και ίσως να αποτελέσω έμπνευση κάποιου ανάμεσα μας.


Αυτός που σε κάνει να γελάς, σε βοηθάει να ζεις❤

A reader behind their papers and a writer behind its pen✒
  • JoinedJuly 12, 2015Stories by Food-holic
The Bullying And The Bully (Series; On Hold) by casualclumsy
The Bullying And The Bully (Series; On Hold) Non-Fiction
(On Hold) Ιστορία #1 "Ο σωτήρας εμφανίζεται σε διαφορετικές μορφές και πτυχές της ζωής, είτε είναι ζωντανό είτε άψυχο, αρκεί μόνο να αφεθείς." - Έλλα (Η εισαγωγή στο πρώτο μέρος του κεφαλαίου.) © 2017 Ε...
Covers - Εξώφυλλα by casualclumsy
Covers - Εξώφυλλα Random
An enormous passion to create covers. Still a beginner but from day to day I am getting better and better. Excuse me for any delays but my time is limited due to studying and also I am a perfectionist. Μεγάλο μου π...
Διάφορα by casualclumsy
Διάφορα Random
Εδώ θα συναντήσετε κάθε λογής λογοτεχνίας. Όλα τους παρέχουν τον χαρακτήρα, τα συναισθήματα και τις διαθέσεις μου.
6 Reading Lists