Αποφάσισα να καταργήσω την προηγούμενη περιγραφή και να αφήσω τους επαγγελματισμους για τα έμπειρα άτομα. Προηγουμένως ήμουνα η Ε. Α. αλλά το κανονικό όνομα μου θα το βρείτε παρακάτω.

Με λένε Τζένη και είμαι μια φυσιολογική κοπέλα η οποία έχει ένα σωρό ιδέες που θέλει να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Είμαι 19 χρονών και σπουδάζω ACCA (Οικονομία-Λογιστική). Η καταγωγή μου θα παραμείνει άγνωστη (παρόλο σε ορισμένες ιστορίες έχω αναφερθεί από πού κατάγομαι).

Η αλήθεια να λέγεται ποτέ δεν ήμουν bookworm. Όμως λατρεύω τον κινηματογράφο.

Αναμφίβολα το wattpad υπέδειξε τί έχανα όλα αυτά τα χρόνια.

Προσπάθησα να γράψω ιστορίες αλλά υπήρχαν αρκετά κενά τα οποία έπρεπε να συμπληρωθούν. Ακόμη κι οι λεπτομέρειες είναι πολύ σημαντικές. Γι' αυτό όλα βρίσκονται στα drafts.

Αυτά!! Adios💕


Sohyang💕


--Επιπρόσθετα σχόλια--
1. Κάθε ψήφος και γνώμη είναι χρυσός. Ούτε ανεβάζω τις ιστορίες μου για να τις προωθήσω στην πρώτη θέση, ούτε λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμούς. Ο σκοπός μου είναι να μοιραστώ και ίσως να αποτελέσω έμπνευση κάποιου ανάμεσα μας.

2. Ποτέ και σας λέω ξανά ΠΟΤΕ μην αφήσετε κάποιον να σας επηρεάσει από τα λεγόμενα του. Ο άνθρωπος δημιουργήθηκε για να κάνει τα πάντα αλλά ταυτόχρονα περιορίζεται όταν πρόκειται για γούστα.

3. 'Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.' Κι όχι μόνο στα βιβλία αλλά και στην ζωή.Στο παρακάτω link θα βρείτε όλα τα εξώφυλλα που σχεδιάζω προσωπικά για εσάς!! <3
  • JoinedJuly 12, 2015
Stories by Jen
Journal by casualclumsy
Journal
Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή. Ο τίτλος τα λέει όλα. Εξαρτάται, όμως, από εσάς εάν θα του δώσετε μια ευκαιρί...
Covers - Εξώφυλλα by casualclumsy
Covers - Εξώφυλλα
An enormous passion to create covers. Still a beginner but from day to day I am getting better and better. Ex...
6 Reading Lists