Με λένε Τζένη και είμαι μια φυσιολογική κοπέλα η οποία έχει ένα σωρό ιδέες που θέλει να τις μοιραστεί με τον κόσμο. Είμαι 19 χρονών και σπουδάζω ACCA(*). Όσοι αναρωτιέστε για το εξώφυλλο ήταν ο γάτος μου, ο Άγγελος. Όπως καταλάβατε "ήταν", πέθανε το καλοκαίρι του 2017.

(*Το ACCA είναι το παγκόσμιο Σώμα Ορκωτών Λογιστών και Ελεγκτών.)

Για να είμαι ειλικρινής τα βιβλία δεν ήταν (ούτε ακόμη ειναι) το φόρτε μου. Ωστόσο η φαντασία προήλθε από την μεγάλη μου αγάπη: τον κινηματογράφο. Δυστυχώς η τεμπελιά μου με εμποδίζει να κάνω την φαντασία μου εικόνες και γι' αυτό με μια δοκιμή προσπαθώ να την μετατρέψω σε λέξεις.
Αυτά!! Adios👋


Sohyang💖

Lost Boys Series:
1. Johnny

Βιβλία:--Επιπρόσθετα σχόλια--
1. Κάθε ψήφος και γνώμη είναι χρυσός. Ούτε ανεβάζω τις ιστορίες μου για να τις προωθήσω στην πρώτη θέση, ούτε λαμβάνω μέρος σε διαγωνισμούς. Ο σκοπός μου είναι να μοιραστώ και ίσως να αποτελέσω έμπνευση κάποιου ανάμεσα μας.

2. Ποτέ και σας λέω ξανά ΠΟΤΕ μην αφήσετε κάποιον να σας επηρεάσει από τα λεγόμενα του. Όταν αγαπάς κάτι και ένας τρίτος σου λέει "δεν είσαι καλός/ή", κλείσε τα αυτιά σου με μπατονέτες. Πλάκα κάνω.. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!! Στα σοβαρά όμως ο άνθρωπος για κάποιον λόγο έχει μυαλό. Αν δεν είχε τότε δεν θα βρισκόμαστε εδώ που είμαστε τώρα. Συνέχισε να κάνεις αυτό που αγαπάς αρκεί να είσαι σωστός/ή με τον εαυτό σου και τους γύρω σου.
  • JoinedJuly 12, 2015Stories by Jen
1. Johnny by casualclumsy
1. Johnny
(Η περιγραφή βρίσκεται στο πρώτο μέρος του βιβλίου.)
ranking #2 in ελλάδα See all rankings
Journal by casualclumsy
Journal
Δεν χρειάζεται καμία περιγραφή. Ο τίτλος τα λέει όλα. Εξαρτάται, όμως, από εσάς εάν θα του δώσετε μια ευκαιρί...