oMG i loVE music SO mucH !!

" They say art is long , life is short. But now for me art is life , life is sport. "
ㅡ Path , BTS ( RM verse )
  • Los Angeles, CA
  • JoinedFebruary 21, 2019


Last Message
bulletproofbro- bulletproofbro- Nov 13, 2019 12:57AM
Homies , check out lah fanfic Jimin ni dari @wntaebear . Support rookie XD ! Sampai bila nak baca buku - buku senpai je. Sedar lah banyak lagi author yang nak di notice °˖✧◝(⁰▿⁰)◜✧˖°thank you ! http...
View all Conversations

Stories by ᴴᵃⁿ
dark knight. / taehyung by bulletproofbro-
dark knight. / taehyung
ㅡ : ❝ Seru saja nama aku jika kau dalam bahaya , aku akan segera muncul. My Juliet ❞ Dia , putera raja yang...
ranking #5 in btstaehyung See all rankings
✓ my girl. / jeongguk  by bulletproofbro-
✓ my girl. / jeongguk
[ FIRST FANFICTION #story macam tahi, of course ] ㅡ : ❛❛ Doktor Jeon Jungkook tu gay ! Dia cuba cabul saya...
2 Reading Lists