Një njeri i mefshtë që ka msu notin po hala s'din me i dhan biçikletës.•Për pyetje në lidhje me wattpadin më shkruni në wall ose inbox


Pis aaaaaaaaaand puq :)
  • tu lexu #10
  • JoinedFebruary 18, 2017Last Message
blueskiessuck blueskiessuck Apr 05, 2021 03:19PM
Një njoftim i shkurtër për nërdsat që kam k'tu... Bashkë me një shoqe kemi krijuar një klub libri dhe filmi online.Nëse jeni të interesuar të na bashkoheni apo keni ndonjë pyetje më thoni.Puq
View all Conversations

Stories by roris
Rrugëtirë by blueskiessuck
Rrugëtirë
Për çdo përpëlitje ëndërrash e grahma të derdhura në udhëtim...sepse veç këto vlejnë kur nata nuk qëndron më...
Pasqyrë Mbi Liqen |✔| by blueskiessuck
Pasqyrë Mbi Liqen |✔|
Shpesh ditët më ngatërrohen me njëra-tjetrën. Ndjej sikur po qëndroj shtrirë në një fije të pafundme (ose fun...
Heartstrings ~English |✔|  by blueskiessuck
Heartstrings ~English |✔|
What happens with love when two lovers are no longer together? A love that travels in words, written in lette...
ranking #206 in dangerouslove See all rankings