blowminds

Îmi încerc norocul și aici...cunoaște cineva vreun student la Facultatea de Limbi Străine sau o persoană care intenționează să intre acolo? 

Adela2203

@ blowminds  
Reply

MadeleineMagnuson

@ blowminds  a 12a, da. Te inteleg foarte bine, asa sunt si eu;)) iti dau mesaj dupa ce ajung de la scoala
Reply

blowminds

@MadeleineMagnuson Hai să vorbim în privat. Ești a doisprezecea? Începe să mă cuprindă disperarea, nu știu ce să fac cu viața mea. 
Reply

Larisa15Iacob

O sa plang daca nu mai postezi. Nu vreau sa cred ca ai renuntat la carte,la noi pt ca mi.ai rani sentimentele. M.am indragostit de cartile tale care sunt minunate. Astia care aveti facebook intrati voi pe grupul ala de pe mess ca eu nu am si intrebati.o daca mai posteaza sau daca si.a pierdut contul pt ca ar putea sa reia cartile. 

iamareader0812

Hey, voiam sa stiu daca mai postezi la Academia Ingerilor. Esti foarte talentata si cartea este una minunata. Sper ca esti ok.

ItzMara64

Hei, ți-ai pierdut contul sau ceva? Ești în regulă, daca ai probleme personale te înțelegem, însă avem nevoie de un semn, că să știm dacă o sa mai termini cartea "Academia Îngerilor"

AntisocialBehaviour

Bună, scuze că te deranjez. Mai ești activă pe Wattpad? Vei continua să scrii la ,,Academia îngerilor"? Cartea e prea bună pentru a fi abandonată.

Sakky_Uzumaky1

@ AntisocialBehaviour  sunt de aceeasi parere ,am plâns de 3 ori ptc nu e continuată, simt ca sufletul mi se rupe în două 
Reply