Dira, 18.
Sedikit informasi, I'm not as beautiful as my typing. I'm not as good as a write. So, don't come near me.
Gabisa bikin cerita yang berat-berat, yang ringan-ringan aja.

Published by me:
• Hello, Baby Boy! (T - completed)
• Oh, Her Brother! (M - completed)
• Brothers (Semimature - completed)
• Oneshoots Collection (T-M - completed)
• Bintang dan Kejora (T - completed)
• Kebalik? (M - ChanBaek oneshoot)
• A Birthday Gift (T - ChanBaek oneshoot)


Bury Series:
~ Bury a Friend (M - on going)
~ Bury The Bitches (M - draft)

If I'm lost, I'm not on hiatus. But, I'm just too busy with my rl or writing a few stories on my draft. Please understand me. Thanks:)
  • Neptunus
  • JoinedFebruary 8, 2017

Last Message
ashervalto ashervalto Jun 27, 2019 11:10AM
Hai, Dira's here!Sorry to say, rasanya aku bakal jarang update atau on Wp huhu. I'll not say I'm on hiatus atau ceritanya on hold, tapi sebisa mungkin aku bakal update pas lagi senggang atau lagi li...
View all Conversations

Stories by Baekhyun Husbu
Bury a Friend by ashervalto
Bury a Friend
[Bury Series] Axel gay. Belum ada yang ia sukai, tapi dirinya paham betul bahwa ia gay--terlepas dari ia yang...
Hello, Baby Boy! by ashervalto
Hello, Baby Boy!
Satu kata untuk Kenzo dari Malvin. Polos. Satu kata pula untuk Kenzo dari Malvin. Imut. Dan .... Satu kata la...
ranking #1 in bromance See all rankings
Oh, Her Brother! by ashervalto
Oh, Her Brother!
Cute cover by @line_art Gue tau kalo setiap kakak laki-laki bakal protected adeknya banget. Bahkan bisa sampe...
+13 more